Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hónapos babám szinte...

10 hónapos babám szinte letépi a ruhát rólam, állandóan szopizna, így hogy csökkentsem a szopások számát? Amúgy eszik mindent

Figyelt kérdés
2011. szept. 3. 16:02
 1/8 anonim ***** válasza:
41%
Hát, mit csinálnál ha nem lenne tejed? Ugye? Ennyi, mondd meg h nincs.
2011. szept. 3. 16:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! Lehetséges, hogy most kezdődött a szeparációs szorongás nála és így szeretne minél jobban a közeledben lenni. Én szoptatnám a helyedben amennyiszer szeretné! Persze mellette kínálgasd neki a szilárd ételeket is, nehogy elfelejtse! Esetleg próbáljatok ki új ízeket is, hátha valami megtetszik neki még jobban.Kínálgasd sokszor folyadékkal,hátha szomjas csak ebben a melegben
2011. szept. 3. 16:21
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem KELL csökkenteni, csak ha Neked kellemetlen.

Ez erősen gyerekfüggő. Van amelyik magától csökkenti, és van, amelyik nem. Második gyerekem 19 hónaposan is még napi 8-10x kérte. Én is úgy voltam vele, hogy ha "lehetne úgy", hogy csak napi 2-3x szopik, még folytattam volna, de ezt hiába próbáltam, nem értette, így akkor elválasztottam teljesen. Így sokkal könnyebben ment.

Fejben kell tisztáznod, hogy mit szeretnél, aztán megnézni, mire van lehetőség, és aszerint lépni.

A babád nyilvánvalóan még igényli, de a Te kiegyensúlyozottságodat nem szabad, hogy veszélybe sodorja...

2011. szept. 3. 16:47
 4/8 anonim ***** válasza:
10 hósom van, én is most csökkentettem le a szopik számát, mert már elegem volt, kényelmetlen volt már, hogy egész nap szopni akar. Mindig egyet-egyet elvettem tőle napközben, helyette kapott kanalas kaját, és sok sok sok ölelést, így szinte észre sem vette, hogy nincs cici.
2011. szept. 3. 20:09
 5/8 anonim ***** válasza:
45%
Ha akkor akarod elvenni tőle,mikor neki a legjobban kell,akkor miért adtad mostanig?Miért akarod csökkenteni?Soha nem csináltál olyan dolgot ami kellemetlen volt neked?Pont a gyerekeddel akarsz kitolni?
2011. szept. 4. 00:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Bocsánat mi manapság ez a szoptassunk sokáig mozgalom? Mi 3-an vunk tesók és mind 6 hónapig szoptunk és semmi bajunk. Miért lenne kitolás, és igenis bizarr ha a gyerek megy az anyja után a saját lábán mert még mindig szopni akar, valamikor csak le kell választani, 10 hónapos már nem olyan kicsi...
2011. szept. 4. 00:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Ok,rendben.valószínű neked van igazad.Tényleg bizarrrrr ha egy jövő menő szopizik.Fel sem tűnt,hogy ennyire bizarr dolgok vesznek körül.
2011. szept. 4. 12:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha egy 10 hónapos gyerek még szopizni szeretne abban semmi bizarr nincs, ő valószínű jobban kötődik, meg tényleg lehet, hogy szomjas. És nem vagyunk egyformák, egyszer ő is le fog szokni róla, de ha kellemetlen, akkor valóban csökkentsd a szoptatások számát. Ahogy egy korábban szóló is írta, helyette többször öleld, puszilgasd..
2011. szept. 4. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!