15 hónaposomnak hogyan csökkentsem az orrfolyását?
Figyelt kérdés
A múlt héten beteg volt.Piros torok, orrfolyás.Visszavittem az orvoshoz, aki szerint már nincs gond.Viszont az orrfolyása nem akar múlni.
Egész nap kamillát párologtatok, szívom neki, orrsprayt is használunk, de hiába.Kenem a mellkasát, hogy könnyebben kapjon levegőt.
Mit tanácsoltok?
2010. dec. 17. 21:41
1/5 anonim válasza:
Szia!
Nálunk ugyanez volt a helyzet. Én Nurofent adtam, de csak este,és 5ml-t, és 2 nap alatt rendbe jött! Kentem a hátát, mellkasát napi 2x, hogy kapjon levegőt, orrspray-t(Otrivin) is kapott. Remélem mihamarabb meggyógyul Gyermeked!
2/5 A kérdező kommentje:
Nurofen és napi 2x kenegetés?
Nagyon köszönöm!Kipróbálom.Hátha...
2010. dec. 17. 22:55
3/5 anonim válasza:
sinupret cseppet javasolt a dokink, illetve orrszívást, utána orrcseppet, amit hetente váltani kell. a sinupret nyákoldó és gyulladáscsökkentő. mi szegény lányunknak több mint 10-szer szívtuk az orrát egy nap, de aminek ki kell jönni, annak ki kell jönni.
4/5 anonim válasza:
Váladékoldó! Mucopront, sinupret, ambroxol, rinathiol, prospan, rengeteg van, napi 2,5 ml háromszor, ezenkivül ahányszor csak tudod és kell, szívás, majd fújás. Én még adok nekik calcimuscot, c-vitamint és zyrtecet, ezt gyulladás csökkentésre (d eha már nincs ilyen gond, akkro felesleges) Ja és a fürdővízbe eukaliptusz olaj. Éjszakára hidegpárologtatás (ha nincs párologtató, akkor egy vizes törülközőt ki kell teríteni az ágya fölé)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. dec. 19. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!