A kisbabám 8 hónapos, és napközben csak ringatással alszik el. Ti hogy altatjátok? Hogy lehet leszoktatnom a ringatásról?
Én úgy csinálom h lerakom a kiságyába, kezébe adom a kis takarójának szélét a másikba meg van alvós kis plüss és annak a csücsijét elkapja és cirogatja az arcát, aztán egyszer csak csend van és elalszik. De én így szoktattam születése óta, azt nem mondom h nem adott olyan helyzet h altatni kellett , de nagyon ritkán.
Nem próbáltad esetleg babakocsiban sétával egybe köttöt alvást?
Egyébként nem nagyon tudnék neked javasolni, h mi lenne a legcélszerübb, uncsitesóméknak is rossz alvó a kisfiúk és ők is ringaták picinek amikor meg nagyobb lett hozzászoktatták h együtt van alvás, most már 3 éves a a gyermek és a mai napig nem sikerült önálló alvásra rászoktatni.Sőt most már velük együtt alszik egy ágyban.
Szóval kitartás te ismered h mivel tudnál a picikédre legjobban hatni, hamár azt elérted h este egyedül alszik akkor lehet h ugyan azt kénne próbálnod napközben is.
üdv.
10 hós baba anyukája
Hasonló a probléma,teljesen,csak nálunk már fel tud állni,felkapaszkodik a kiságynál,és üvölt.Így aztán a földön kúszik -mászik rengeteget,van hogy 4 órát(kajaidővel)lent van,és már nagyon álmos,ilyenkor jön a ringatás,ezért kb 5 perc alatt elalszik-így legalább nem tart sokáig.Az én elgondolásom hogy ebből a helyzetből próbálom majd meg lerakni,de egyelőre nem tudom,mert akármilyen álmos,egyedül nappal nem alszik,hiába sötétitek be,dehát ugye ehhez szokott.
A friss levegő amúgy beválik,ha álmos,kiviszed,tutira elalszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!