Tényleg nagy bajt csinálok, ha a gyekemet megpróbálom minél tovább megóvni az édességektől?
Figyelt kérdés
Egy előbbi kérdés kapcsán gondolkoztam el ezen. Szinte minden hasznosnak tűnő választ lepontoztak. Kíváncsi lennék miért? Vagy csak én vagyok ilyen "maradi"?
Lesz még a picinek ideje erre, nem? Aki ad neki, az csak megkóstoltatja?
2009. márc. 25. 18:57
11/13 anonim válasza:
Én sem adok neki semmi édeset, kilenc hós. Megissza a teát cukor nélkül, akkor minek nyomni tápérték nélküli kalóriával, ebből lesz a későbbi elhízás. ráér még, és később sem fogom engedni az édesített löttyöket (üdítők). Persze egy összejövetelkor nem csapok hisztit, pl gyerekzsúr, de csak nagyon elszigetelt esetben iszik majd ilyesmit.
12/13 anonim válasza:
Én ebben is azzal értek egyet, aki szerint az arany középút a helyes. Fogok neki édességet adni (mert ha én nem, akkor majd adnak neki a nagyik, a barátok, a szomszédok, és ezzel nincs is semmi bajom). Inkább próbálom majd arra terelgetni a dolgot, hogy olyan édességeket szeressen meg, amiben van valami "hasznos" is. Táblás csokik helyett pl. Túró Rudi, túrókrém, gyümölcsjoghurt, müzliszelet, ilyesmi.
Vagy bejön, vagy nem... :-))
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ. Én is igyekszem majd megtaláni a középutat, de azért egy éves koráig nem nagyon szeretnék ilyet adni neki.
2009. márc. 26. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!