Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek mikor és hogyan sikerült...

Kinek mikor és hogyan sikerült visszaszoktatni a kiságyba a babát? Akik együttaludtak velük.

Figyelt kérdés
hogy sikerült?sok idő volt?
2009. márc. 25. 17:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Mi 5 hósan vittük a szobájába a gyereket, odáig velünk aludt a nagy ágyban, de annyit forgolódott és sokszor ébredt, hogy úgy döntöttünk itt az idő..Most a nagyágyban alszik el, aztán átviszem az ágyába. Egy éjszaka volt csak vészes!Már csak egyszer ébred, enni, de azt sem mindig, többször is átaludta az éjszakát:) Berakok az ágyba egy játékot amit szeret, így reggel amikor felébred még sokáig eljátszik:)én meg aludhatok:))
2009. márc. 25. 17:49
 2/3 anonim ***** válasza:

2 hónapig velünk aludt.

Nagyon féltem az átszoktatástól, volt egy pár nap, ami durva volt, max 1 hét.

2009. márc. 25. 17:52
 3/3 anonim ***** válasza:
nekünk nem volt olyan húzós 1-2 nap következetesség, először a nagyágyból a mellette levő kiságyba kézfogással és arcsimivel, és 3 napja külön szobába kiságyastol jól viselte azt hittem rosszabb lesz
2009. márc. 25. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!