Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen az öthetes babátok?...

Milyen az öthetes babátok? Sokat alszik, nézelődik már?

Figyelt kérdés
A mi babánkat nagyon érdekli a lámpáról lelógó bohoc. nektek van kedvencetek?
2009. márc. 25. 13:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Az enyém a polcot nézi. Nincs benne semmi érdekes de mégis. Azért alukál is még bőven.
2009. márc. 25. 13:28
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia! Az én babám ma egy hónapos 7:30 körül kel, szopizik, majd ölben van,s nézelődik, szépen tartja a fejét, ha hasra teszem utál úgy lenni, de fordítja egyik oldalról a másikra a fejét.

9:30 kor ismét szopizik, majd ölben van, vagy a kiságyban, s nézi a zenélő körforgóról lógó állatfigurákat, néha egyet egyet ha elkap követi a szemével, fejével.

11:30 kor ismét szopi, majd felöltöztetem, kiviszem sétálni, ott bealszik, fél óra séta után felhozom, s 4-5-ig alszik.

4:30-kor szopi, felvan ölben nézelődik, néha leteszem a kiságyba, ezzel azzal szórakoztatom.

Attól függ milyen nyűgös,

6:30- 7:00 között fürdetés, majd szopi, s 8:00 körül bealszik.

4:00 kor kel, szopi, majd bealszik, s kel 7:30 körül.

Csak ölben van el, ha leteszem 5-10 perc után már sír.

Lány, 55 cm-rel született, most 56, 3650 volt, most 3920.

Nálatok hogy telik egy nap, mit csinál a babád, mekkora? Fiú vagy lány?

2009. márc. 25. 13:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Jól értem? Neked éjszaka 8 órát alszik egyhuzamban?

Mi 3 max. 4 óránként eszünk éjjel-nappal. De jó lenne ha én is aludhatnék legalább 6 órát egyszerre!

2009. márc. 25. 13:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, 8 órát alszik. Két hetes koráig 20:00 - 1-1:30 között kelt, majd fokozatosan kitolódott, 2 2:30, s most egy hete átállt a 4 órai kelésre. 1 körül felkelek megnézem minden oké -e, de alszik. Ez egy áldott jó gyerek, már csak azt várom mikor szokik rá hogy alszik reggel 6-ig :) mert akkor viszon délelőtt is s délután is aludna, míg így egész délelőtt felvan, de egy szavam sem lehet :)
2009. márc. 25. 14:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Az én fiacskám 7 hetes, de még mindig 3 óránként eszik (tápszeres) és éjjel is felkel. Este 22-23 körül eszik, majd kel magától 1-1.30 és 4-4.30. Aztán 7-től etetem 3 óránként. Elég sokat fennt van, egyre többet. Jókat mosolyog, néha gügyög is, ha nagyon benne vagyunk egy beszélgetésben.:)

Észrevettem, hogy egy bizonyos dallamot megismer, amit énekeltem neki többször. Ja és ő is bámulja a szekrényt, viszont a forgó-zenélőtől még fél.

2009. márc. 25. 15:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Kislányunk van, Dorcsika. Hétfőn volt 5 hetes. Egy hete mértük akkor 4150gr és 54centi volt. 3270 gr született, 3130 hoztuk haza és 51 centi volt születéskor.Nyugodt baba. Én igény szerint szoptatom, amikor jelez, nyujtogatja a nyelvét hogy éhes, akkor megetettem. Lehet, hogy rosszul csinálom de nem időben szoktuk kivinni sétálni. attól függ hogy a párom hogy ér rá, milyen az idő. meg ha alszik nem szoktam felkölteni. 11körül alszik el este, és akkor 3-4óra körül kell, eszik, peluscsere aztán megint alszik.6-7körül kell utánna de még akkor is visszaalszik. együtt szoktunk pihizni 10-11 óráig. utánna fel van, nézelődik, sokat tornáztatjuk a hasa miatt. zenélő forgót csak moist fogok neki venni, eddig még nem vettem, de biztos tetszeni fog neki. a bohocról itélve. Szeret hintázni. belerakom a hordozóba és hintáztatom, tetszik neki, aztán 10-15 perc mulva elalszik.
2009. márc. 25. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!