A babám fordítja a fejét balra is jobbra is de mindig csak balra fordul ha nézelődik. Ez baj? 2 hós 3hetes.
szia, nálznk ez volt, és kiderült, hogy hipotóniás volt. jártunk dévényre. esetleg olyan nicns, hogy ha hasra rakod, akkor nem szereti, sírni kezd hamar?
a másik, hogy az enyém többet szopott az egyik cicimből, mert abban több tej volt, és arra alakult ki az"elhajléás". azt mondta a dévényes nénink, hogy a másik oldalra is kialakulhatott volna, ha történetesen a másik cicim a jobb.
Szia!
Mutasd meg orvosnak, mert csak ő tudja megmondani van-e valami gond vele. A kisfiunknak is volt ilyen időszaka, mikor észrevettem, hogy leginkább a bal kezét használja és bal fele nézelődik, kértem időpontot a dokitól, 2 héttel későbbre kaptam is. Addigra meg inkább a jobb kezecskéjét használta és jobb irányba nézelődött... A doki megvizsgálta és közölte, hogy semmi baja, minden csöppség másképpen fejlődik. Nála még néhányszor volt ilyen "féloldalas" időszak, de 4 hós korára már egyszerre használta mindkét kezecskéjét és nézelődött minden irányba. A hason ill. háton fekvéssel is voltak ilyen időszakok. Az elején imádott hason feküdni, 3 hónapos korától csak ordított hason, majd mikor rájött, hogy meg is lehet fordulni, ismét imádott hason feküdni. Most 8 hónapos és csak az oldalán fekve hajlandó elaludni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!