Korai egy 8 hetes babának, hogy felemeli magát hasonfekve és könyökölve nézelődik a fejét is forgatja közben?
nem.
és ha korai lenne akkor lenyomnád a fejét?
semmi extrát nem csinál a gyereked. 2 hónapos, van amelyik pár hetesen ezt megtudja csinálni.
az első miért válaszolt ilyen leasjnáló stílusban? miért nyomnám le a fejét? miért kell egymást itt bántani???
nem tudtam valamit, hát megkérdeztem. köszönöm annak, aki kedvesen és normálisan válaszolt!
Nem korai.
A rokonnak valamit mondania kell... Jobb esetben dícséri a gyereket, rosszabb esetben a sajátjával példálózik.
Szerintem mindennek örülj, ami jön. A hamarabbal baj sosem lehet. :) Nagyon ügyes a babud, csak így tovább! :)
Az én lányom pénteken lesz 8 hetes, ő a fejét szépen tartja, de utál hason lenni, ezért csak minden ébren létkor pár percig "küzd", aztán sírni kezd, hogy hagyjuk abba a dolgot. Bár ő pici súllyal született, 2250 kg, és most van kb. annyi, amennyivel a tiéd született, szóval ő sincs lemaradva, de én már nagyon várom, amikor ilyesmiket produkál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!