3 hós babátok (enyém 13 hetes) kinyomja magát tenyérrel hasonfekve?
Azt olvastam a kiskönyvben, hogy ezt már tudnia kell. Mi nem tudjuk. Sőt hason csak ordít és a kezeit a teste mellett tartja kinyújtva. Ha megigazítom neki úgy, hogy esetleg ki tudja nyomni magát egyből visszarántja a teste mellé kinyújtva. :-(
Nagy gond ez?
Lányom 9 hetesen kezdte, de a babák nem olvassák az anatómiai könyveket:-) Ezt sose feledd! Minden baba más. Lehet a tied ezt nem tudja, de tud mást, amit "még nem kéne tudnia".
Kérdezd meg a dokit, védőnőt.
És egy jó öltet: vedd az öledbe, ülj le vele, dőlj hátra és beszélj hozzá. Ez ösztönözheti arra, hogy rád nézzen, így kiemelkedjen. De erőltetni semmit nem szabad!
Amikor nekem ennyi idős volt, nekem is utált hason lenni. Ordított és nem maradt. Azt hittem ő sem fogja, soha kitolni magát. Aztán egy nap láss csodát. Mióta pedig forog, inkább az egész napját hason töltené:))
Szóval ne izgulj, lesz ez máshogy is.
Ja, és azért van a teste mellett kinyújtva a keze mert próbál fordulni. És tényleg...most, hogy mondta mindig csak a bal keze van kinyújtva és a másikkal meg nyomná át magát. De azt mondta, hogy az még odébb van és csak gyakorolgassunk tovább mert nem jó ha kimarad valami.
Szóval ezt tudtam meg ma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!