3 hónapos babám még nem tartja magát könyökölve. Hason sem nagyon szeret lenni, és csak a fejét emeli, de a két kezét nem használja?
Nálunk is ez volt 3 hónaposan..a védőnő gyógytornászhoz küldött, és oda csak 3 hétre rá kaptunk i.pontot.Mire eljött az idő h vinnem kellene a gy.tornászhoz, szépen megtanulta tartani a fejét, és könyökölni is. Elvittem vissza a védőnőhöz,és mondta h szépen behozta a lemaradást.
Fürdés előtt félórával meztelen hason fektettük énekeltem közben neki h ne arra figyeljen h hason van. De nem görcsösen voltunk azon, h ő neki most hason kell lenni.
Szerintem rá fog jönni a babád,h hogyan használja, nem kell aggódni:) Ugyanez lesz veletek is!
Nekünk volt ilyen 3 honaposan az en babäm is csak a fejet emelte kezevel meg nem tartotta magät. Viszont a gyerekorvosunk nem mondta hogy ez problema. Aztän 4 honaposan mär szepen tartotta magät könyökölve is.
Naponta en is szoktam vele gyakoroltatni, bär csak pär percet mert uäna ältaläban sirni kezdett, nem szeretett hason lenni.
Köszi, hogy írtatok, egy kicsit megnyugodtam. Az idegesít, hogy a doki azt mondta, hogy ez gond, és a bátyja is tudott már könyökölni 13 hetesen egész sokáig. A picúr meg csak a fejecskéjét emeli és szinte belepirosodik annyira erőlködik, ha egy pár másodpercre kinyomja magát könyökölve.
Az első válaszolótól kérdezném, hogy neked mit mondott a doki, szoktatok tornázni és pontosan mennyi idős a babád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!