A babám fordítja a fejét balra is jobbra is de mindig csak balra fordul ha nézelődik. Ez baj? 2 hós 3hetes.
Figyelt kérdés
2010. nov. 20. 10:56
11/11 anonim válasza:
első vagyok. csak annyit, hogy én anno mutattam a védőnőnek is meg a gyerekorvosnak is, mindkettő megnyugtatott, hogy semmi baja. aztán amikor elvittük fizikoterápiára, akkor kiderült ,hogy de bizony, van baja. a hipotónia, főleg ha nem erős fokú, (nálunk enyhe volt, de testszerte kiterjedt), akkor "ki lehet nőni", csak épp felnőttkorra olyan deformációkat, rossz berögződéseket okoz, hogy az egész életét fájdalmak közt élheti majd. mivel a kimaradt, letapadt izmokat nem tudja használni, a többi izom kompenzál mahjd, de ez túl sok lesz nekik...nem akarom az ördögöt a falra festeni, de én igenis örülök, hogy nem hagytuk annyiban, és elmentünk dévény tornára. amúgy ahol mi lakunk, sopron, ott inygenes, tehát nem azért kellett járnunk, hogy "tejeljünk".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!