Szülés után a kórházban hogy oldottátok meg a wc-re és mosakodni járást, ha veletek volt a babátok?
Szia!
Az gáz, ha kisebbségivel kerülsz egy szobába:(! Engem 2-vel szerettek volna, egybe rakni, akikhez fejenként 20 látogató érkezett naponta, és a biztonsági őrökön kívül rendőrök is ott voltak a folyóson, mert nem lehetett a rokonokkal megértetni, hogy ez egy kórház ahova nem illik ilyen sok embernek jönnie! Én gyorsan átkértem magam másik kórterembe szerencsére megértették és találtak egyet!
10 hónapos anyuka!
Én megértem, hogy aggódsz, mert annyi hülyeségre gondol az ember.
Én már nem is emlékszem rá teljesen, de az biztos, hogy én egy kisebbségivel voltam 2 ágyas szobában, és normálisnak tűnt.
Ezért én el mertem menni zuhanyozni, ő addig a szobában volt, de egyszer elment CIGIZNI és még az ő gyerekét is otthagyta. Sőt egy csomót álltam a zuhany alatt mert nem tudtam egy napig pisilni és így akartam ingert kelteni, hogy elkerüljem a katétert.
Aztán a lányom besárgult és ekkor nem volt gond. Amúgy a szobatársamnak ez az 5. babája volt 24 éves volt és elment haza (elkéretőzött) a másik beteg picijéhez és az újszülöttet meg otthagyta az őrzőben.
De amikor meg vele volt, akkor sem cserélt neki pelust és éjjel meztelenül aludt a babával, ha az éhes volt megtalálta ami kell neki és evett, másnap délelőtt meg a nővér tette tisztába a picit mert tiszta meconium volt a baba.
Ja, velem normális volt amúgy, de számomra elfogadhatatlan volt a hozzáállása és butasága, Mikor jöttünk haza, az ura pont kint telefonált: hogy ja lány lett, majd a következő fiú lesz...
Erről ennyit és bocs, ha nem konkrétan választ írtam
De szerintem ha gáz a szobatárs, add le az őrzőbe, legközelebb én is ezt teszem majd...
Én Borsodban,Miskolcon lakom,itt nem a jómodorukról meg a gyerekimádatukról híres a kisebbség,ezért bátorkodtam ezt megemliteni.
Köszi a válaszokat!
Én rábíztam a szobatársamra és ő is rámbízta az övét,mi így oldottuk meg a dolgot,de ha neked nem szimpi ez a megoldás akkor betolod a csecsemősökhöz és ott vigyáznak rá.Szerintem nem lesz gond,bizti,hogy lesz ott egy szimpi anyuka akivel majd jóban lesztek.Gyors és könnyü szülést kívánok.
Üdv.6.5hós kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!