Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szülés után a kórházban hogy...

Szülés után a kórházban hogy oldottátok meg a wc-re és mosakodni járást, ha veletek volt a babátok?

Figyelt kérdés
A szobatársra bíztátok? És ha megbízhatatlan "kissebbségekkel" leszek egy szobában?
2009. márc. 25. 12:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp a szobatársaidra,vagy a másik szobában lévőkre is számíthatsz.Aki ilyen helyen szül,tudják,és segítenek,ne félj,minden megy majd magától.
2009. márc. 25. 13:23
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az gáz, ha kisebbségivel kerülsz egy szobába:(! Engem 2-vel szerettek volna, egybe rakni, akikhez fejenként 20 látogató érkezett naponta, és a biztonsági őrökön kívül rendőrök is ott voltak a folyóson, mert nem lehetett a rokonokkal megértetni, hogy ez egy kórház ahova nem illik ilyen sok embernek jönnie! Én gyorsan átkértem magam másik kórterembe szerencsére megértették és találtak egyet!

10 hónapos anyuka!

2009. márc. 25. 13:26
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Én megértem, hogy aggódsz, mert annyi hülyeségre gondol az ember.

Én már nem is emlékszem rá teljesen, de az biztos, hogy én egy kisebbségivel voltam 2 ágyas szobában, és normálisnak tűnt.

Ezért én el mertem menni zuhanyozni, ő addig a szobában volt, de egyszer elment CIGIZNI és még az ő gyerekét is otthagyta. Sőt egy csomót álltam a zuhany alatt mert nem tudtam egy napig pisilni és így akartam ingert kelteni, hogy elkerüljem a katétert.

Aztán a lányom besárgult és ekkor nem volt gond. Amúgy a szobatársamnak ez az 5. babája volt 24 éves volt és elment haza (elkéretőzött) a másik beteg picijéhez és az újszülöttet meg otthagyta az őrzőben.

De amikor meg vele volt, akkor sem cserélt neki pelust és éjjel meztelenül aludt a babával, ha az éhes volt megtalálta ami kell neki és evett, másnap délelőtt meg a nővér tette tisztába a picit mert tiszta meconium volt a baba.

Ja, velem normális volt amúgy, de számomra elfogadhatatlan volt a hozzáállása és butasága, Mikor jöttünk haza, az ura pont kint telefonált: hogy ja lány lett, majd a következő fiú lesz...

Erről ennyit és bocs, ha nem konkrétan választ írtam

De szerintem ha gáz a szobatárs, add le az őrzőbe, legközelebb én is ezt teszem majd...

2009. márc. 25. 13:28
 14/18 A kérdező kommentje:

Én Borsodban,Miskolcon lakom,itt nem a jómodorukról meg a gyerekimádatukról híres a kisebbség,ezért bátorkodtam ezt megemliteni.

Köszi a válaszokat!

2009. márc. 25. 13:28
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, és megértelek...
2009. márc. 25. 13:59
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Én olyan szerencsés voltam, hogy olyan kórházban szültem, ahol 3 ágyas kórtermek vannak és minden szobához tartozik külön fürdőszoba és wc. Így csak egy ajtó választott el a babától. A szobatársaim nagyon rendesek voltak, egymásra bízhattuk a babákat arra a pár percre, fél órára. Még, ha vizsgálatra kellett menni, akkor is ott lehetett hagyni a babát. Az újszülött osztályra is bármikor bevihettük volna, de nem volt rá szükség. És igen, az egyik éppen a kisebbséghez tartozott, de ő is nagyon rendes és tiszta volt, így miatta se volt gond. A szobákba nem jöhettek látogatók, így azokkal se volt gond. Bizony, sokszor nem csak a kisebbségiek okozhatnak kellemetlen napokat, de a magyar szobatársak is.. Pl. addig amíg az én említett szobatársam naponta 10x is zuhanyozott, volt egy magyar kismama, aki a szobatársai szerint 7 nap alatt 1x se (császáros volt)!!!
2009. márc. 25. 14:16
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Én rábíztam a szobatársamra és ő is rámbízta az övét,mi így oldottuk meg a dolgot,de ha neked nem szimpi ez a megoldás akkor betolod a csecsemősökhöz és ott vigyáznak rá.Szerintem nem lesz gond,bizti,hogy lesz ott egy szimpi anyuka akivel majd jóban lesztek.Gyors és könnyü szülést kívánok.

Üdv.6.5hós kisfiú anyukája

2009. márc. 25. 14:27
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek,remélem jó szobatársakat fogok ki .
2009. márc. 25. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!