Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adnátok tanácsot, melyiket...

Adnátok tanácsot, melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

az árat ne nézzétek , 17 hónap lesz a babák között

[link]

[link]

[link]

2011. jún. 24. 14:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A 3 kerekű Janét.

Nekünk semmi gond nem volt vele!

2011. jún. 24. 15:15
 12/17 A kérdező kommentje:
akinek Jané van, mibe tettétek az ujszülöttet?? az hordozót nem tartom jónak ujszülöttnek.simán csak beletettétek a sportba?
2011. jún. 24. 15:22
 13/17 anonim ***** válasza:
Jané vagy OBaby Zynergi Zoom Tandem :)
2011. jún. 24. 15:32
 14/17 anonim ***** válasza:
Én az elsőt választanám, mert annak a hátsó részét teljesen le lehet fektetni. Magyarul mózes. Én nem vagyok híve az ilyen-olyan hordozós megoldásnak. Jobban szeretem ha az újszülött teljesen vízszintesen fekszik, mint hogy hordozóba legyen. Meg nekem külsőre is ez tetszik a legjobban. :) A 3 kerekűek nekem nem jönnek be. :(
2011. jún. 24. 15:59
 15/17 anonim ***** válasza:

Na mi is épp ebben a dilemmában vagyunk, nekem az első két gyerek között 21 hó van/volt így akkor abc designünk volt (amit linkeltél) na az azért nem volt jó mert a hátsó rész 68 cm hosszú és a lányom 3 hónaposan 68 cm volt, így hamar kinőtte és lógott a lába holott ülni meg még nem ültettem...

Szóval ezt én kilőném emiatt.

A graco stadium duo a nyerő most nekünk (harmadik babát várjuk), tuti olyanunk lesz, nem is olyan drága most brendonban és a hátsó ülés a felhajtható lábtartójával több mint 74 cm hosszú (miközben maga az egész kocsi meg nem hosszabb méretre).

Ami nekem egy bajom vele, hogy a kerekei olyan kis vékonynak tűnnek élőben és nálunk elég rosszak az utak de bízom benne hogy bírni fogja.:)

A jané egy nagyon jó kocsi, de én se mernék ilyen 3 kerekűt, inkább akkor Jané Twin Twot, de azzal is az a problémám amit írtak előttem hogy mátrix hordit lehet rátenni ami szintén nem egy hatalmas vmi, illetve inkább hordi mint egy egyenes fekvőfelületű mózes, és abban órákat nem tologatnám az újszülöttet.

A bébé confort twin clubját valóban használtan lehet csak kapni, amit szerintem mindképp meg kell nézni élőben mert mi sajnos egy elég leharcolt példányt fogtunk ki anno, nem néztük át elég tüzetesen és sok baj volt vele..Plusz a twin ülés olyan 1 éves korig kényelmes szerintem, egy nagyobb baba mindenfelé lelóg róla..:(

2011. jún. 24. 17:02
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyél inkább testvérfellépőt, olyat, amire rá tud ülni. Nekünk nagyon bevált, egy ideig kölcsönbe volt nálunk egy testvérkocsi, egy olyan Graco, mint amit linkeltél. Alapvetően nem volt gond vele, csak nem fért be mindenhová, macerás volt. Aztán megvettük a testvérfellépőt, és elővettük a régi babakocsit. Jó volt, mert ha egy gyerekkel mentem, akkor egy pillanat alatt lekaptam a fellépőt és mentem. Vagy a másik variáció az volt, hogy az egyik gyerek a csatos hordozóba volt rajtam, a másik a babkocsiba. Ezt a megoldást is nagyon szerettük. :)
2011. jún. 24. 19:13
 17/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsokat, megfontolom :)
2011. jún. 26. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!