Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adnátok tanácsot, melyiket...

Adnátok tanácsot, melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

az árat ne nézzétek , 17 hónap lesz a babák között

[link]

[link]

[link]

2011. jún. 24. 14:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Szia! A 3 közül a Janét nem ajánlom a kerekes változata miatt!Nekünk is ilyen volt és a 2gyerek súlya miatt hamar eldeformálódott az első kerék!a másik kettő viszont jónak tűnik!
2011. jún. 24. 14:57
 2/17 anonim ***** válasza:
bocsi : a 3kerekes változata miatt. (akart lenni)
2011. jún. 24. 14:58
 3/17 anonim ***** válasza:
Szia.en a 3 kerekut valasztanam,nekem most is az van es imadom.
 4/17 A kérdező kommentje:
hogyan deformálódott el?
 5/17 anonim ***** válasza:
az első kerék csak az egyik oldalról van tartva ahol az a vastag fém a van!a másik oldalt nincs ilyen és emiatt abba az oldalba dőlt ahol nem volt támasztás!
2011. jún. 24. 14:59
 6/17 anonim ***** válasza:
Hat nekem nem deformalodott el egyaltalan,pedig a 2gyerek osszesen 28kilo.
2011. jún. 24. 14:59
 7/17 anonim ***** válasza:
Akkor lehet nálunk nem volt jó!De kb 6hónap használat után lett ilyen! Mivel még garis volt cserélték de már inkább másmilyent választottunk!
2011. jún. 24. 15:01
 8/17 anonim ***** válasza:

A 3 kerekűt én sem ajánlom. Nézd meg élőben mind a kettőt, tologasd egy kicsit. Figyelj arra, hogy melyiknek jobb neked a tolókar magassága.

A keskenyebb praktikusabb a közlekedés során. A súly gyakorlatilag azért majdnemhogy mindegy, mert úgysem tudod felemelve vinni egyiket sem, főleg gyerekekkel együtt. Ha liftes házban laktok esetleg, akkor mérjétek meg a liftet, hogy milyen hosszú kocsi fér be.

Nekem Go Baby Go volt, nagyon szerettem, ahol csak 1-2 lépcsőfok volt, megbillentve fel tudtam rá tolni a kocsit.

Ha mostani a link (nem figyeltem), akkor ez a Graco szuper jó áron van. Amikor mi néztük 100.000 alatt nem is volt testvérkocsi a Brendonban.

2011. jún. 24. 15:03
 9/17 A kérdező kommentje:
szerintem is vannak jó áron a brendonban, az az igazság hogy most is Jane kocsija van a kislányomnak és nagyon szeretjük, de mégsem tudok dönteni...
2011. jún. 24. 15:06
 10/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Én olyat választanék, amibe a hordozót nem a sportrészbe kell helyezni.

A kosár hiába óriási alattuk, nem tudsz belerakni semmit sem, mert nincs hely, ahol benyúlj.

Én a gyerekeknek Bébé Confort Twin Club-ot vettem, sztem nagyon jó. Nálunk is 17 hónap van. És ez azért jó, mert egyes kocsiként is működik, és tesófellépő is van rajta gyárilag. De csak használtban árulnak. Viszont minden huzata leszedhető, mosható - ergo sterilizálható.

[link]

ez mondjuk drága, de van hozzá mózeskosár, hordozó, nagy méretű opera sportrész, és 2 twin ülés (rosszul írja az eladó a neveket), pelenkázó tatyó.

2011. jún. 24. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!