Melyik egeret válasszam? Adjatok tanácsot!
Figyelt kérdés
Szükségem lenne egy érzékeny és nagyon pontos egerentyűre. Mindenképpen zsinórosat szeretnék, mert az elemcserélgetések, meg akutöltögetés az agyamra megy, ja és persze a megjelenés is fontos tényező nálam. Leginkább PS használatra és játékra használnám leggyakrabban, de mivel nem olcsó gagyit akarok venni, ezért kérem ki a véleményeteket. Ha rosszul választok, nem hiszem, hogy az asszony belemegy egy újabb kisérletbe :)
Ebből a pár darabból kellene kiválasztanom a megfelelőt. Kérlek titeket segítsetek.
1. Cyber Snipa Silencer [link]
2. Gigabyte GM-M8000X [link]
3. Microsoft HKA-00005 [link]
4. OZONE RADON 5K [link]
2010. szept. 4. 17:47
2/5 A kérdező kommentje:
Külsőre nekem is ez a kettő a nyerő, de nálad mi az indok? Használtad már valamelyiket?
2010. szept. 4. 17:58
3/5 anonim válasza:
Nem, de ismerem mind2 márkát. Gigabyteból meg alaplapom van és elég jó. Ráadásul ez a 2 tényleg szebb.
4/5 anonim válasza:
Én használtam a súlyozható Radon 5k-t és tudom, hogy az jó. Elég kényelmes volt a használattól függően változtatni a súlyát.
5/5 A kérdező kommentje:
igen a cyber és a radon is súlyozhatóak, szóval akkor egy szavazata van már az 1.2.4-nek :)
Még mindig nem tudok dönteni!
2010. szept. 4. 23:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!