Adnátok tanácsot? Melyik testvérkocsit válasszam?
Figyelt kérdés
az árat lécci ne nézzétek, mert nem innen veszem, csak ezt a linket találtam, kb egyforma áron tudnám öket megvenni használtan.
2011. aug. 20. 21:00
1/8 anonim válasza:
2.
kényelmesebbnek tűnik és sztem az egybe tolókarosakat könnyebb tolni.
2/8 anonim válasza:
Az ABC Design Tandem Plus azért jobb, mert a pici helye vízszintesig dönthető, a másik kocsié nem!!!
3/8 A kérdező kommentje:
akitöl venném a graco kocsit azt irja hogy teljesen dönthetö a hátsó része
2011. aug. 20. 21:11
4/8 anonim válasza:
A graco 150°-ig dönthető. Az nem vízszintes. Abban nem tudod a babát pl. hasra fektetni. Egyébként nem is szabad sehogy beletenni egy újszülöttet szerintem.
Én még nem is találkoztam teljesen dönthető gracoval.
Teszveszen, vaterán vennéd?
5/8 A kérdező kommentje:
hát szlovákiában lakom, és itt veszem :) több helyen is láttam csak nem tudok dönteni...
2011. aug. 20. 22:08
6/8 anonim válasza:
Akkor, ha nem netről vásárolod, nézd meg mindenképp élőben. Akkor látod, mennyire dönthető, és könnyebben választasz.
7/8 A kérdező kommentje:
netröl szeretném venni és ezért nehéz dönteni, ha élöben látnám akkor könnyebb lenne :)
2011. aug. 20. 22:19
8/8 anonim válasza:
Szia!Nekem is van eladó tesókocsim.Vízszintesig dönthető,és lábzsák van mindkét üléshez.Ha gondolod küldök róla képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!