Most akkor az én babócám lemaradásban van?
Figyelt kérdés
Az utóbbi napokban többen kérdezték, hogy kinek mikor ült fel először, állt fel először, forgott stb. a babája. Az ülésnél mindenki azt válaszolta, hogy 5-6 hónaposan, senki sem írt későbbi időpontot. Az én kislányom hat hónapos és nem tud ülni és nem is tűnik úgy, hogy rövid időn belül fog. Egyenlőre meg kúszni, mászni sem tud. Most tényleg lemaradásban van vagy az előző kérdésekre csak azok válaszoltak, akiknek ilyen korán megtörtént ez a dolog?2009. márc. 25. 11:42
11/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagytok elkésve.Kislányom 2 hónapig csak kúszott,aztán egyik napról a másikra produkálta magát.8 hónaposan kezdett ülni,de azt is a felállásból lehuppanásba,de nem tudott sokáig megülni,még ezt gyakorolja.Minden babának eljön a maga ideje,ne aggódj!
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok-sok választ :-), megnyugodtam!
2009. márc. 25. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!