Előfordul, hogy mire észbe kaptok a nagyik, rokonok, édességgel, sütivel akarják tömni a 8-9 hós gyereket?
Akkoor most erre a kérdére nem lehet hasznos választ adni? Én eddig azt hittem nincs olyan szülő, aki szívesen etet mindenféle édességet, csokit, cukrot az ekkora gyerekének, de ezek szeint van. Kérdem én, annak a gyereknek milyenek a fogai. A keresztfiam nővérének szó szerint el vannak rohadva a fogai, mert kicsi kora óta tömik a csokival, meg a kólával. Ennyit erről. Én hülyét kapok, ha valaki ilyet ad a lassan egy éves gyerekemnek. Minek nekik, Mondjátok meg. Ehet még az életben elég csokit, meg cukrot, és ezt nem árt elmagyarázni az ilyen rokonoknak. Nekik még sokkal inkább egészséges ételekre, sok zöldségra, gyümölcsre, tejalapú táplálékra van szükséga, mint agyoncukrozott dolgokra.
Mindenkinek aki lepontozta a válaszokat, ajánlom figyelmébe a márciusi kismama egyik cikkét, amiben egy anyuka panaszkodik, hogy mióta a gyerek megkóstolta a krémtúrót, és egyébb cukros dolgokat, egyszerűen nem hajlandó mást megenni.
Na most lehet lepontozni.
11.26-os vagyok és mindenki etesse a gyerekét azzal amivel akarja. nem kell szapulni másokat akik nem éppen azon a véleményen van amin a nagy átlag...
RÉGEN MIT ADTAK A GYEREKENK????kenyeret, kiflit, stb....elég korán. És akik most itt irogatnak kérdezzék már meg az anyukájukat hogy ŐK mit adtak enni nekik 5-6-7-8-9-10 stb... hónaposan?? le fognak döbbenni....
és van valami bajuk??? nincs.....
na ha már itt tartunk kenyeret sem ajánlanak a szuperanyukák mert lisztérzékeny lesz tőle a baba!!!
pedig ez is hülyeség.
nem tömöm a gyerekembe aki 10 hónapos és gyönyörű egészséges, de ha belekóstol a csokiba akkor nem kapom el tőle mint egy félőrült hogy nem szabad kisfiam.
Sok gyerek azért lesz tejérzékeny stb... mert 2 évesen kap először és nem nagyon ismeri a szervezete!!!!!
De mondom kérdezzétek már meg a ti szüleiteket hogy mit mikor adtak nektek először.!! NEM MERITEK? vagy erre miért nem írt senki választ??na rajta...
én 3 hónapos koromtól tehéntejet kaptam mert anyukámnak nem volt teje és a tápszert kihánytam mindig!!
a dokik javasolták neki hogy adjon nekem tehéntejet (de a rendest nem a boltit) és Semmi bajom. Jaj pedig mostanában meg csak 1 éves kortól ihat ilyet a gyerek... de miért is??
jó én lezártam a vitát, de látom más nem....
Nemár! Itt a vége már másról szól. Nem ez volt a kérdés. Mindegy mi volt régen, mindenki döntsön belátása szeint és számoljon el a saját lelkiismeretével.
Szerintem sem való egy ilyen picinek édesség. Amúgy anyumat most kérdeztem. Ő kb egy éves koromig főzött nekem, tejet kaptam már 10 hónaposan, de ő is próbált megóvni az édességtől, amíg lehet.
Nos,én már 3 hós koromtól kaptam feles tejet,de valóban nem ez volt a kérdés.Valóban mindenki csinálja úgy ahogy jónak látja,csak az a rossz,amikor szülőként eltervezed hogy szeretnéd,vannak elveid amikhez ragaszkodsz,a gyerekednek fogalma sincs róla,mi az az édesség,és imád minden mást,erre jönnek a rokonok,és na miért ne ehetne egy kis csokit felszólítással meg akarják tömni.De pl. egy csokiszelet helyett miért nem pucolnak meg neki egy gerezd almát,és figyelik óvatosan amint eszegeti,erre nem rágnék be.Na mindegy,ne vitatkozzatok,nem érdemes,inkább legyünk résen:-)
Mindenkinek jó babázást,és köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!