Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Előfordul, hogy mire észbe...

Előfordul, hogy mire észbe kaptok a nagyik, rokonok, édességgel, sütivel akarják tömni a 8-9 hós gyereket?

Figyelt kérdés
2009. márc. 25. 10:51
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Miért szeretik annyira őket ilyenekkel tömni?Miért nem értik meg,hogy az még nem egy ilyen kis babának való.Persze hogy ízlik neki,hisz édes.
2009. márc. 25. 10:52
 2/16 anonim ***** válasza:
72%
Elég sötét emberek, akik a szülő megkérdezése nélkül adnak bármit is a gyereknek. Minimum megkérdezni a szülőt...
2009. márc. 25. 10:54
 3/16 anonim ***** válasza:
67%

Hajaj. A múltkor a keresztanyám almásrétest nyomott a 9,5 hónapos gyerekem szájába, míg én wc-n voltam. Jól kiakadtam és mikor még egyszer megpróbálta felálltam és hazamentem gyerekestől. Remélem vette a lapot.

Meg anyósom is ilyen. Ő meg folyton parizerrel tömné, amit én még személyszerint nem akarok. Ettől is kiütést kapok.

2009. márc. 25. 10:55
 4/16 anonim ***** válasza:
81%

Szia!

De még mennyire! Készenlétben kell lenni, egyik-másik rokon hihetetlen milyen sebességre tud kapcsolni.

Nem csinálok belőle nagy ügyet, szólok, hogy még nem neki való, ne adjon neki ilyet, de pl. nem veszem ki a gyerek szájából a kis falatot. Mindenesetre azokra a rokonokra fokozottabban figyelek.

2009. márc. 25. 10:55
 5/16 anonim ***** válasza:
66%
Hát vannak furcsa emberek. Nemrég az akkor 8 hónapos babámmal mentünk a piacra, megállít egy nő, hogy milyen aranyos, ott majszolta a csoki tortáját és egyszer csak előáll, hogy vesz a gyerekemnek CSOKI TORTÁT!! Na akkor eldurrant az agyam, hogy nem normális.... Apám is bepróbálkozott még karácsonykor a sütivel(6 hónapos volt akkor), anyám leállította, azóta nyugton van:)
2009. márc. 25. 10:58
 6/16 anonim ***** válasza:
59%
Az én kislányom szájába is betömtek egy darabka csokit amikor 8 hónapos volt és akkora hisztit vágtam hogy utánna még a spenótfözeléket is félve kérdezték meg hogy adhatnak neki?Persze a nagyik ilyenek azt hiszik hogy jót tesznek de meg kell értetni velük hogy mi másként akarjuk nevelni és táplálni a gyereket és ez nem jelenti azt hogy a kicsi egész életében el van tiltva a csokitól csak egyszerüen túl kicsi hozzá.
2009. márc. 25. 10:59
 7/16 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem minden baba környezetében előfordul 1-2 ilyen rokon:( Határozottnak kell lenni és öszintén, de udvariasan meg kell mondani, h még nem szeretnél ilyesmit kóstoltatni vele, ha már annyira akarnak adni valamit, adjanak gyümölcsöt.

Nagyon résen kell lenni.

Az én anyukám jégkrém tortát evett és a megolvadt részéből akart egy picit adni a 4,5 hós kislányomnak. Gondolhatjátok, mennyire kiakadtam!! Azzal védekezett, hogy a babám olyan nagyon nézte, ahogy eszi és megsajnálta. Én meg azt mondtam, h forduljon el, erre megsértődött.

2009. márc. 25. 11:03
 8/16 anonim ***** válasza:
32%

a mi kisfiunk 10 hónapos. szoktunk neki adni mindenből amit mi eszünk 1-2 falatot. DE MI BAJA LENNE TŐLE??????

Nem értem.... a mi kisfiunk is megnyalta már a jégkrémet, sőt napi szintem eszik krémtúrót és semmi baja.........

2009. márc. 25. 11:26
 9/16 anonim ***** válasza:
76%
Nekem az a bajom vele, h 4,5 hósan nem éppen a jégkrémet és társait szeretném bevezetni nála, hanem a krumplival, répával és hasznos társaival küszködök, h a babám megegye.
2009. márc. 25. 12:16
 10/16 A kérdező kommentje:

Nem az a baj,ha a sütemény tészta részéből kap egy falatot,hanem amikor a csokit nyalatják vele,vagy amikor a cukorka belsejét nyalogattatják.Miért nem adnak neki gyümölcsöt?

Van egy ismerősöm,a 6 éves lányának alig tud mit enni adni,mert hozzászoktatták az állandó nasikhoz,édességhez,most meg alig eszik meg valamit a gyerek,nem akarok így járni.

2009. márc. 25. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!