Előfordul, hogy mire észbe kaptok a nagyik, rokonok, édességgel, sütivel akarják tömni a 8-9 hós gyereket?
Hajaj. A múltkor a keresztanyám almásrétest nyomott a 9,5 hónapos gyerekem szájába, míg én wc-n voltam. Jól kiakadtam és mikor még egyszer megpróbálta felálltam és hazamentem gyerekestől. Remélem vette a lapot.
Meg anyósom is ilyen. Ő meg folyton parizerrel tömné, amit én még személyszerint nem akarok. Ettől is kiütést kapok.
Szia!
De még mennyire! Készenlétben kell lenni, egyik-másik rokon hihetetlen milyen sebességre tud kapcsolni.
Nem csinálok belőle nagy ügyet, szólok, hogy még nem neki való, ne adjon neki ilyet, de pl. nem veszem ki a gyerek szájából a kis falatot. Mindenesetre azokra a rokonokra fokozottabban figyelek.
Szerintem minden baba környezetében előfordul 1-2 ilyen rokon:( Határozottnak kell lenni és öszintén, de udvariasan meg kell mondani, h még nem szeretnél ilyesmit kóstoltatni vele, ha már annyira akarnak adni valamit, adjanak gyümölcsöt.
Nagyon résen kell lenni.
Az én anyukám jégkrém tortát evett és a megolvadt részéből akart egy picit adni a 4,5 hós kislányomnak. Gondolhatjátok, mennyire kiakadtam!! Azzal védekezett, hogy a babám olyan nagyon nézte, ahogy eszi és megsajnálta. Én meg azt mondtam, h forduljon el, erre megsértődött.
a mi kisfiunk 10 hónapos. szoktunk neki adni mindenből amit mi eszünk 1-2 falatot. DE MI BAJA LENNE TŐLE??????
Nem értem.... a mi kisfiunk is megnyalta már a jégkrémet, sőt napi szintem eszik krémtúrót és semmi baja.........
Nem az a baj,ha a sütemény tészta részéből kap egy falatot,hanem amikor a csokit nyalatják vele,vagy amikor a cukorka belsejét nyalogattatják.Miért nem adnak neki gyümölcsöt?
Van egy ismerősöm,a 6 éves lányának alig tud mit enni adni,mert hozzászoktatták az állandó nasikhoz,édességhez,most meg alig eszik meg valamit a gyerek,nem akarok így járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!