Hogy hangzik az az alábbi név: Larissa Dóra? (Az egyik szülő külföldi, a másik magyar. )
Figyelt kérdés
Vagy milyen nevet ajánlotok, ami közül az egyik németesebb, a másik pedig magyarosabb?2011. jún. 24. 11:08
11/24 A kérdező kommentje:
Igen, értem, hogy nem tipikusan német és magyar nevekről beszélek, csak azért írtam úgy, mert pl. a Larissa Németo.-ban, a Dóra pedig pl. Magyaro.-on is elég ismert és gyakori..
2011. jún. 24. 11:30
12/24 anonim válasza:
Dóra névnek világszerte ismertek a megfelelői. Lehet, hogy a Larissa gyakori német országban, de hangzásra sem németes. Ha kizárólag azt kérdezed, hogy "hogy hangzik", akkor jól hangzik, kellemes, dallamos. de továbbra se németes,illetve magyaros.
13/24 A kérdező kommentje:
Rendben, értem. :)
2011. jún. 24. 11:36
15/24 anonim válasza:
Hermina, Minna, Odett, Linda, Adelina.
16/24 anonim válasza:
A mi családunkban is van ilyen vegyes páros, az ő kislányuk Gitta lett.
De szóba jött még náluk a Hedvig,Babett nevek is.
A Larissát inkább hagynám, bocs:(
17/24 anonim válasza:
Nekem tetszik ez a párosítás még akkor is ha az egyik nem német a másik meg nem magyar név.:-)
Nincs a Larissával baj, itt nálunk nagyon sok cigány család él, furábbnál furább neveket adnak a gyereknek, de nincs köztük Larissa.:-)
18/24 anonim válasza:
13.05-ös vagyok megint. Az én lányom Villő, a másik Iringó, nem én találtam ki a nevüket, az apjuk ragaszkodott hozzá. Mindkettő magyar, bár kevesen ismerik, nincs tipikus magyar hangzása szerintem. A helyedben én sem adnám a Villőt, idegen nyelvterületen még furább lenne.
19/24 anonim válasza:
Jól hangzik.
Vagy lehetne Gerda, az mind2 országban jó. Esetleg Gertrud.
20/24 A kérdező kommentje:
A Gertrúdra már én is gondoltam, de valamiért mégsem tetszik! Inkább marad a Larissa Dóra:)
2011. jún. 24. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!