Hogy hangzik az az alábbi név: Larissa Dóra? (Az egyik szülő külföldi, a másik magyar. )
Figyelt kérdés
Vagy milyen nevet ajánlotok, ami közül az egyik németesebb, a másik pedig magyarosabb?2011. jún. 24. 11:08
1/24 anonim válasza:
Tetszik ez az összeállítás. Sajnos nem nagyon ismerek német keresztneveket.
2/24 anonim válasza:
Lena, Léna, a német és a magyar nyelvterületen is szép:)
3/24 anonim válasza:
Ha passzol a vezetéknévhez akkor jó :)
Nekem amúgy tetszik :) (Én is Dóri vagyok) :)
4/24 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy nektek (is) tetszik! :) Ha valakinek nem, akkor várom a véleményét!
2011. jún. 24. 11:15
5/24 A kérdező kommentje:
Nektek milyen ember jut eszetekbe a 'Larissa' névről?
2011. jún. 24. 11:15
6/24 anonim válasza:
Szerintem szép. A német kislány akit én ismerek Lara. szerintem az is szép. Vagy még a Sabine-t hallottam német lánynak, magyarul pedig ugye Szabina, szerintem ez is nagyon szép név.
7/24 A kérdező kommentje:
...vagy az Adelheid (Heidi) jobb? Mondjuk akkor nem lenne 2. keresztneve.
2011. jún. 24. 11:16
8/24 anonim válasza:
Nekem tetszik nagyon a Larissa, de itt Magyaro-n nem adnám alapvetően, mert a cigányoknál vannak ezek a Vanessza, meg Dzsenifer, meg hasonló típusú nevek. Tetszik még Angela, Corinna, Viktoria, ami mindkét nyelvterületen megállja a helyét.
9/24 A kérdező kommentje:
Igen..erre már én is gondoltam! Talán az Adelheid jó lenne, nem? Esetleg illene hozzá valami szép magyar név? (Mondjuk nem úgy gondoltam, hogy Adelheid Villő + a vezetéknév, mert az elég furcsa lenne, hanem például ilyen, mint a Dóra.)
2011. jún. 24. 11:23
10/24 anonim válasza:
Ezzel csak az a probléma, hogy a Larissa nem német, a Dóra pedig nem magyar név.
A kettő együtt jól hangzik, de ezt a kettősséget, amit akarsz, nem fejezi ki.
Aranka Gerda - ez pl. magyar német párosítás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!