Adnátok külföldi vezetéknévhez magyar utonevet ugy hogy külföldön éltek?
Figyelt kérdés
2011. jún. 4. 18:48
1/17 anonim válasza:
Én nem adnék. Nálunk is ez a helyzet, a párom külföldi, kint is élünk, mi olyan neveket választottunk, amik nemzetköziek, mindenhol értik és nem nehéz leírni.
Így lettek Dávid, Dániel, Eszter és Benjámin.
2/17 anonim válasza:
Én is inkább a nemzetköziekre szavazok. Hamár a név, ami most nekem tetszik és passzol a pároméhoz nem olyan nagyon magyaros, de nem is hangzik teljesen idegenül.
3/17 A kérdező kommentje:
És ugy hogy 2 utonév az eggyik magyar a másik nem??
2011. jún. 4. 19:02
5/17 anonim válasza:
Ha jól cseng,és az ottaniaknak sem törik bele a nyelve,akkor igen.
6/17 A kérdező kommentje:
lány: Seline Málna Moser Fiu: Adrián Hunor Moser mi a véleményetek? mÁr annyit gondolkkoztunk rajta és idáig ezek a legjobbak. ami nekem és neki is tetszik
2011. jún. 4. 20:18
7/17 anonim válasza:
És hol éltek?
A fiúnév nagyon tetszik amúgy.
8/17 A kérdező kommentje:
Svájban. a lánynál a Seline (Szelin) a féjem miatt kell mert csak az tetszik neki én meg ilyet nem szeretnék adni neki hogy Jessica meg Vanessa stb...mert itt ez a menö csak nekem ezekröl a nevekröl nagyon más jut eszembe :)))) ugyhogy a Seline inkább :)
2011. jún. 4. 20:43
9/17 anonim válasza:
Szerintem így jó, húgom külföldön él, ők is adtak egy magyar és egy "univerzális" nevet fiuknak.Tinédzserkorában majd vagány lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!