Csak az én picurkám ilyen ráérős típus?
Figyelt kérdés
9 hónapos múlt a lányom 2 napja.Picit lazábbak az izmai, ezért járunk havonta egyszer Dévény tornára.Forog ezerrel, kúszik, háton is löki magát, halad előre, és a kezére támaszkodva ül.De ennyi!Se mászás, se ülés, se állás..nagyon el vagyok keseredve.Tudom, hogy minden baba más, de úgy fest, hogy mindenki babája ügyesebb az enyémnél.Ezen az oldalon is csak zsenikről lehet olvasni, akik 6 hónaposan másznak, ülnek, 7 hónaposan felállnak..A családban tesóm kisfia 5 hónaposan már négykézlábra állt, az én lányom még most sem.A sógornőm kisfia egy hónappal fiatalabb, de mászik, ül, áll.A barátnőm vele egyidős kislánya szintén ül, mint a cövek, áll, mászik.Szóval ki vagyok teljesen.Miért az én kisbabám ilyen "béna"?Ne értsetek félre, nekem ő a legügyesebb, legszebb stb, de elkeserít, hogy ilyen nehézkes minden..2011. jún. 24. 10:27
11/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!Most legjobban az ülés aggaszt.Olyat már láttam tőle, hogy térden közlekedik, csak a karja nem mozdult hozzá, félig kúszás, félig mászás volt.A felállást még nem is várom.De ülhetne már ennyi idősen..
2011. jún. 24. 17:31
12/13 anonim válasza:
Megírom az én kislányom fejlődését, hátha jobban érzed magad utána.
Forgás hátról hasra: 7 hónapos
Forgás hasról hátra: 14,5 hónapos
Kúszás hátrafelé: 9 hónapos
Felülés egyedül: 10 hónapos
Mászás: 11 hónapos
Felállás: 1 éves
Most lesz 15 hónapos és most kezdett lépegetni oldalra.
És ne aggódj, szerintem semmi gond nincs a babáddal, még csak elmaradva sincsen.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm Neked!Aranyos vagy!
2011. jún. 26. 08:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!