Van motoros orrszívótok? Milyen tipus? Van benne erő? Érdemes megvenni?
Kislányom 1 éves, és a porszívós orrszívás egy horror, és éjjel nagyon hangos is, márpedig most megfázott, és éjjel az egész házat "felporszívó-orrszívóztuk".
Gondoltam erre a motorosra, de nagyon drága, és félek, hogy mellesleg olyan, mint a fülhőmérő, hogy semmit nem ér...vélemények?
köszi
Semmit nem ér. Pénzkidobás megvenni, csak azt szívná ki, ami magától is kifolyna, de a bajt pont az okozza, ami bennmarad.
Idővel megszokja majd, kétéves gyerek már néha kéri, hogy magának leszívja a matériát.
Hangos? Na és?
Hát ja...na és?? :-DD
Csak alattunk 2 gyerek, felettünk egy újszülött 1 hónapos, a férjem meg hajnalban megy dolgozni, de ha nincs más, hát marad ez, csak gondoltam hátha...
Második vagyok. Hát persze, hogy hangos, de más megoldás nemigen akad, és hát nem órákig berregteted a porszívót. Mi már ott tarunk, hogy a család végigalussza az akciót. Amúgy a fürdőszobában szoktam csinálni. a mosógépen van egy pelenkázóbetét, arra rakom a lurkót.
A szomszédokról meg annyit, hogy ők is fognak hasonló problémával szembesülni a saját babájukkal. Muszáj alkalmazkodni egymáshoz.
nagyon köszönöm a válaszokat! Akkor ez kilőve.
Amúgy nekünk is a füriben a mosógépen van a pelusozó, de ez egy díjbirkózó, nehogy azt hidd, hogy ott meg tudom csinálni...szabályos harcot vívunk...:-DDD Így röhögök, de amúgy nagyon gáz érzés, így "megerőszakoni" a gyereket, de hát mszáj..
köszi, sziasztok
Nekünk ilyen van, örököltük. Nagyon jó! Szépen kihozza, amit kell, és nem is hangos. A lányom még nevetgélt is közben, amikor legutóbb használtuk. :)
Próbáld ki a vízcsapra szerelhető orrszívót. Csendes és nagyon jó. 3. Vízcsapra szerelhető orrszívók
A készülék egyik részét rá kell csavarni a csapra, a másik része pedig megy az orr nyílásába. A csap kinyitása, adja meg a vákuumot, és azon keresztül lehet szabályozni az erősséget is. A porszívóssal ellentétben halk és a vákuumot lehet szabályozni a vízfolyás erősségével.Gyermek klinikákon is használják. Több ismerősömnek is van és nagyon elégedettek vele, van aki azt mondja, hogy a porszívósnál is jobb, mivel tudod állítani a szívás erősségét és csendes. Itt tudsz rendelni:
Egy próbát szerintem mindenképp megér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!