Mi a véleményetek szivacskanapé, szivacsfotel gyermekbútorról? Szereti a gyerkőc? Meddig tudtátok használni?
Figyelt kérdés
Nem tudom, a kanapé vagy a fotel válna be jobban, a mostani ülőgarnitúráink magasak, egyedül nem tud felmászni és leülni rá, ezért szeretnék venni ilyet.2011. jún. 24. 09:17
1/10 anonim válasza:
Hát nem pont szivacs, de ez a hungarocell granulátumos fotelünk van. Nagyon-nagyon szereti. Gyúrja, gyömöszöli, játszik benne. Most, hogy így belegondolok, maga a fotel is egy játék számára. Én is szeretek benne ücsörögni miközben együtt játszunk. Praktikus, mert mint az ágynemű esetében, csak lehúzom a huzatot és mosom.
2/10 anonim válasza:
Ilyesmit láttam a kikában, gondoltam rá, hogy megveszem, praktikusnak tűnik a gyerekeknek.
Ennek a huzatát lehet mosni, strapabíró? Ne haragudj, hogy én is kérdéseket teszek fel.
3/10 anonim válasza:
Első vagyok: az elfelejtettem, hogy mi azért döntöttünk a hungarocell granulátum mellett, mert tartottunk tőle, hogy a szivacs idővel összeáll. Nehezebb takarítani pl ha leönti kakaóval.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi, hungarocellből hol szerezted be, Kedves Kérdező, sajna nincs tapasztalatom, nem tudom levehető-e a huzata.
2011. jún. 24. 09:46
5/10 anonim válasza:
Pesti vagyok az SAP rendezvénycsarnokban lévő karácsonyi vásáron. Oda szokott kitelepülni egy cég, aki ezekkel foglalkozik. Keress rájuk a neten. Nem sok van belőle. Azt hiszem 10 év a garancia rá, és ha szükséges töltőanyagot is biztosítanak.
6/10 anonim válasza:
Még mindig első: ha ügyes és kreatív vagy simán elkészítheted otthon is. De ha egy varrónőt megkérsz, hogy varrja meg a huzatot és veszel OBI, Baumax, Bauhauseban hungarocell golyót megtöltöd vele is jobban jársz, mert nem olcsó mulatság.
Nekünk is vannak olyan elemeink amiket már én varrattam hozzá.
7/10 anonim válasza:
Szia Én rendeltem a gyártótól szivacsfotelt, nagyon jó ötlet volt, a kislányom imádja!!!
8/10 anonim válasza:
9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!! :-)
2011. júl. 2. 23:28
10/10 anonim válasza:
Mi a kikában vettünk Neki karácsonyra szivacsfotelt, akkor volt 14 hónapos. Imádja, most is beleül, napi használatban van. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!