6 hetes babamnak fel van palva a nyaka egy turodesben. Mivel apolhatom?
Figyelt kérdés
Nagyon piros szegenykenek a tokaja alatt.2009. márc. 25. 09:59
1/5 anonim válasza:
Én fürdés elött a hajlatait átkentem babaolajjal, és fürdés után hintőpor.
2/5 anonim válasza:
Próbáld meg naponta többször púderezni de minden alkalom előtt távolítsd el az előző adag púder maradékot,csak tisza,lemosott,szárazz bőrre jöhet a púderezés.
3/5 anonim válasza:
+ még a fürdetésnél a nedvességet jól fel kell itattni a tokácska alatt mert kipálik ujbol és hintöporzni szoktam mert az szárit ugyan így a lábánál a hurkáknál
4/5 anonim válasza:
Szió!
Én is hintőporoztam de a napraforgóolaja az nagyon jó volt rá. A gyógyszertárban vettem olcson. 150 .-
Semmilyen vegyianyag nincs benne. Ezzel minden fürcsi után bekenem és szép tőle.
5/5 anonim válasza:
Szia!
Nálunk is előfordult, elég sokáig tartott:(
Napjában többször hintőporoztam (nyári baba). Az a lényeg, próbáld szárazra törölni(fürcsi után)és úgy hintőporozni.
Boldog babázást:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!