Illetlenség lenne szólnom?
Nem teljesen ide való téma.
Anyósom rendszerint 21 óra után hív minket,mert akkor olcsóbb.A kicsi 8 után alszik,mi ilyenkor fürdünk.Sokszor fel is ébreszti a gyereket/5 hós/Nem vettem fel,mert fürödtem 2x hívott egymás után,és addig csörög míg a hangposta be nem kapcsol.Aztán hívta a párom aki kint volt.Persze felébredt a babóm.Tiszta ideg vagyok,mert ilyenkor nem alszik vissza csak 11 fele.
Hát, ha magától nem tudja...
Ha véletlenül sem akarsz a lelkébe gyalogolni, akkor mellékesen elmondhatod, hogy képzelje, ha felébred a pici nagyon nehezen alszik vissza.
Vagy azt, hogy elalvás után kihúzzátok a telefont. Ha nem használ, akkor meg is tehetitek. Erről elég könnyű amúgy elfeledkezni esténként. Mármint a kihúzásról.
Nem illetlenség!Az első a gyerek, és,hogy te ki pihend magad!Én biztos szóvá tenném!!
Esetleg beszéljetek meg egy fix időpontot vele, amikor azonnal fel tudod kapni a telefont.Nekem is 5 hónapos a lányom, és tombolni tudok, ha valaki fel kelti, mert ő sem egy gyorsan vissza alvós.
Bocsi, de az én véleményem szerint a párodnak kellett volna neki szólnia. És nem most, hanem már régen. Elvégre az ő anyja. Te meg a felesége vagy és a pici a gyereke, mégiscsak hozzátok kellene inkább ragaszkodnia.
Ha te szólsz, összekaphatsz az anyóssal is és a pároddal is.
Valahogy rá kellene venni apucit, hogy állitsa le a nagyit..
Már bocs, de miért nem a párod szól, az ő anyukája, nem?
Szerintem neki kellene tenni valamit.
:) Hát sok ajándékot még nem kapott a spórolt pénzen.
Párom holnap szól neki.Megmondja,hogy fürdés vagyis 7.30 után ne telefonáljon.
Annyira eltudja találni,hogy a lehető legrosszabb időben hívjon.A kisfiam most aludt vissza,de nagyon nyafogós volt és ilyenkor nagyon éberen alszik.
Köszönöm a válaszokat!
Jó éjt Nektek!
Miért is lenne illetlenség szólni? Én nem vártam volna 5 hónapot, az tuti.
Egyébként meg váltson díjcsomagot a kedves mama. Ha T-Home-os, akkor ott a hoppá csomag és éjjel nappal ingyen hívhat benneteket. Javasoljátok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!