Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kell szólnom az orvosnak...

Kell szólnom az orvosnak szerintetek?

Figyelt kérdés
4 hónapos a kisfiam, pár napja beteg. Náthás, hörög, sípol a tüdeje. Pénteken felhívtam a dokit, ki is jött, adott mindenféle gyógyszert. Azt mondta, ha lázas lesz, adjam az antiobiotikumot, ha nem, nem kell. Nem lett lázas azóta sem, de a hörgése, meg a náthája rosszabb lett. Azt gondolom, ha nem lázas, akkor nagy baj nincs, de szerintetek kell szólnom, hogy rosszabb lett a hörgés?
2011. jan. 31. 09:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem szólj neki. Ne hagyd, hogy lerázzon.
2011. jan. 31. 09:54
 2/8 anonim ***** válasza:

Szóljál neki. Azzal nem vesztesz semmit. Maximum túlaggódós anyukának néz.

Én sem tudnék nyugodni, ha így lenne elintézve a kislányom betegsége.

2011. jan. 31. 10:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyan így volt,nem lett lázas,de csúnyán sípolt a tüdeje,visszamentünk és adott antibiotikumot.
2011. jan. 31. 10:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi pont ezzel kínlódunk.Mi is kaptunk egy csomó gyógyszert,de most ott tartunk,hogy amikor beadom a szájába már öklendezik is.Szerencsére a hörgés elmúlt,mi már csak sípolunk,és folyik az orrunk.Mi ma visszamegyünk.Ha a gyerekemről van szó.akkor ha kidobnak az ajtón,visszamegyek az ablakon...Menj vissza,és nézesd meg.Ha visszamarad valami a te gondod lesz,nem az övé.Hajrá.
2011. jan. 31. 10:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Mindenkeppen menj vissza, hiszen nem javult a helyzet. Ne hagyd magad lerazni!
2011. jan. 31. 10:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Menj vele vissza. Amikor elkezdett sipolni a kisfiam tüdeje, akkor mi hörgőtágítót kaptunk. Több mint 2 hétig volt beteg a kisfiam anélkül, hogy lázas lett volna, viszont taknya-nyála egybe folyt és csúnyán köhögött.
2011. jan. 31. 10:46
 7/8 A kérdező kommentje:
Oké, nem a lerázástól félek, hanem nem tudom van-e értelme. Szegényt hurcolhatom be a rendelőbe, és szerintem nem fog semmi újat mondani. Azt olvastam, hogy ez elhúzódó a babáknál. Adok neki nasivint, cebiont, ventolint, calcimuscot, nem hiszem, hogy ezeken kívül adna valami újat, ha nem lázas. Azt mondta antibiotikumot csak akkor ad, ha lázas is. 3 napja látta a doki. Aki szintén átesett ilyenen annak meddig tartott, és mit mondott a doki rá?
2011. jan. 31. 11:14
 8/8 anonim ***** válasza:
ha sipol a tüdeje lehet tüdő gyulladása is.az én kislányomnak 3 hét köhögés után küldtek röntgenre.láz nélküli tüdőgyulladása volt.
2011. jan. 31. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!