Beriasztott éjjel a légzésmegfigyelő! Mi legyen?
Nem kell orvos. Valószínűleg álmában úgy leficergett róla, hogy már nem tudta érzékelni. 7 éves készülék, lehet az érzékenysége sem az igazi. De miért nem használjátok mind2 lapot?? Talán az lenne a megoldás, legalábbiss kisebb esély a téves riasztásra.
Ha pedid nem téves (ilyen ne legyen!!), akkor pedig mest. lélegeztetés. Orvos utána.
Szerintem szinte mindenkinek riasztott már a légzésfigyelője és a nagy ijedtség után minden rendben volt, vagyis feltehetőleg téves riasztás volt (nekünk pl. lemászott). Persze el lehet kezdeni rástresszelni, alváslaborba járni stb.
Amit viszont mindenképp tegyél meg: gondold végig mit is csinálnál, ha tényleg baj van? Tudod hogy kell adott esetben újraéleszteni? Mert ha nem, akkor a légzésfigyelő nagyjából felesleges. Mire kiér a mentő, az oxigénhiánytól az agy súlyos, visszafordíthatatlan károkat szenved. A légzésfigyelő nem ment életet helyetted, csak figyelmeztet a bajra!
Szerintem egyrészt tedd be a másik érzékelőlapot is, másrészt esetleg végezz el (vagy minimum olvass el) egy bölcsőhalál megelőzéssel kapcsolatos tanfolyamot. (Pl. Madarász utcai kórház)
köszönöm a válaszokat,szerencsére ismerem a tennivalókat, De szerencsére gyakorlatban élőben sosem kellett tennem ilyesmit,reméljük soha nem is kell.Akkor beteszem a 2. lapot is,mert eddig jól elvolt így,de reméljük csak ez volt a baj.
Csak attól ijedtem meg,nehogy olyan légzéskimaradása volt,lehetett,de amikor megszólalt a riasztó,magától beindult a légzése.Hallottam ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!