Mas is van ugy, hogy a ferje sosem furdette a babat?
Figyelt kérdés
nekunk alig van othol furdeteskor a ferjem,de ha othol is van nemakarja a furdetni a lanyunkat.mit csinaljak?2009. márc. 24. 21:59
11/13 anonim válasza:
Szia!
Az én párom szokott fürdetni, plenkázni, öltöztetni. Nem túl gyakran, kb heti egyszer. Az elején lelkesebb volt, de most sem panaszkodhatok. Játszani, és altatni is szokott. Vele más gond van, de ez nem ide tartozik. Mindenki másilyen az biztos, hogy erőlteti nem érdemes a dolgokat.
12/13 anonim válasza:
11 hónapos a kisfiam, és nekem is azon kívül hogy vigyáz rá semmit nem csinál a babával kapcsolaban. Pedig ő itthon van.
13/13 anonim válasza:
nalunk csak a ferjem furdet, en mar szules elott megmondtam, hogy szeretnem, ha igy lenne.
még pici a baba, nem élvezi nagyon a vizet, inkabb csak tűri, de hamarosan eljon az az idő, hogy imadni fog lubickolni.
a ferjem nekem is este 5-6 utan jon meg, en akkor gatlastalanul "leadom" a babat, bar többnyire együtt csináljuk a dolgokat utána is, a fürdés mindig az övé, és nagyon élvezi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!