Mas is van ugy, hogy a ferje sosem furdette a babat?
Szia!
Nálunk is így van, nem pelenkáz, nem öltöztet nem etet és nem fürdet. Azért a pelenkázás és az etetés az néha megy, de nagyon ritka. De szívesen vigyáz rá és játszik vele. Nekünk is kislányunk van. Én már beletörődtem és nem is zavar nagyon hiszen ő értünk dolgozik és egész nap én vagyok a gyerekkel. Amikor pedig itthon vagyunk szívesen vigyáz rá míg én főzök vagy lemegyek a boltba. De viszont sokat jön el velem sétálni a gyerekkel, amikor jó idő van.
Mielőtt terhes lettél nem beszélgettetek erről?
Először azt mondanám, hogy fél tőle, hátha kicsúszik a kezéből vagy valami, de most látom, hogy írtad, hogy másban sem segít. Akarta ő ezt a babát? Vagy csak még egy eltartandó személyt vett a nyakába? Mi értelme van így gyereket csinálni?! Nem értem a férfiakat néha...
Az én férjem is tapasztalatlan, félős a babás dolgokkal kapcsolatban, rengeteget dolgozik, mégis 5-ből 4x ő fürdet, szeret a gyerekkel foglalkozni, végülis ezért akart gyereket, nem csak szaporodni akart, mint egy állat...
Az én párom közölte, h "ez női munka". :D Ez van. Ne erőltesd! Néha segít etetni, esetleg bepelenkázza, ha nagyon muszáj. Néha vigyáz rá, ha extra fontos dolgom van. Ringatta párszor, amikor a pocija fájt egész éjjel a gyereknek. Amúgy szereti, dédelgeti. Ennyi elég is.
Egy nő mindig magának szül gyereket. (nagy igazság)
Ne várj el tőle sokat, nekik olyan idegen ez a kisbabás téma. (tisztelet a kivételnek) Az én párom a pocakommal sem tudott mit kezdeni, sosem fogdosta, simogatta. Vizsgálatokra sem kísérgetett. Most már jobban érdekli a gyerek, de míg terhes voltam, kétségbe voltam esve, h magasról lesz..ja az egészet. Aztán rájöttem, h nem, csak nem tud az egésszel mit kezdeni.
Ne erőltesd! Majd, ha nagyobb lesz, többet foglalkozik vele, és majd fürdenek együtt nyaranta a strandon! ;)
A párom az elején sokat fürdette,általában vagyis együtt,ő fogta ,én mostam,fordítva sosem akarta,merthogy ő a nagy kezeivel ehhez a kicsi babához hogy érjen,meghogy én jobban tudom,most meg sokat nem volt itthon,a kislány is anyásabb,még etetni is alig akarja.Eddig cumisüvegből néha megetette,kanállal sosem,mert egyszer a leányzó kirúgta a kezéből a kanalat,na azóta nem etetni,most már üvegből is fél,azt mondja nem tudja,hogy csinálja,úgyis én kellek a kicsinek.
Én sem erőltetem,de viszont sokat játszik vele,így rá lehet bízni,pisis pelus csere is megy,de kakis soha,merthogy összekeni,na mindegy,beszélgessetek róla,kérdezd meg,fél-e valamitől,vagy mi a baj,de valóban ne erőltesd,majd ha nagyobb lesz a kicsi,változni fognak az apukák.Ebben biztos vagyok,fog ő még neki vajas kenyeret kenni,elviszi játszani,mesét is mond majd neki esténként,de sok férfinak ehhez idő kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!