Imergency kérdése:
Ciki ha rózsaszínű a szobája a leendő fiúnknak?
Figyelt kérdés
26 hetes kismama2011. jún. 22. 21:35
1/11 anonim válasza:
Igazából neki édes mindegy még, hogy milyen színű és ez még jó darabig így is lesz, de előbb-utóbb eljön az idő amikor már zavarni fogja és akkor elkerülhetetlen lesz, hogy át kelljen festeni.
Én azt javaslom, hogy hacsak nem hiányozna az a pénz amit festékre költötök inkább most fessétek át azt a szobát.
2/11 hot_kiss válasza:
Nemciki, csak ha úgymarad az kicsit kellemetlen lehet neki. Kislányt vártál/tatok?(:
3/11 anonim válasza:
Nálunk virágos és rózsaszín ,mert ez volt a hálószobánk amit ő megkapott :))
4/11 Tom Benko válasza:
Eleinte nem érdekli, később meg úgyis úgy össze fogja maszatolni, hogy előbb-utóbb át kell festeni.
5/11 anonim válasza:
Hát nem is tudom... :) Ha van rá keret akkor fessétek át szerintem.
6/11 anonim válasza:
Én bölcs megfontolásból napsárgára festettem a gyerekszobát.Az mindenféle színnel és mintával kombinálható. Fessétek át minél hamarabb, vagy legalább kék bútorokat vegyetek bele....
7/11 anonim válasza:
akkor a kislanyomra nem adhatok keket, zoldet? szerintem meg tok mindegy!
8/11 anonim válasza:
a kicsinek tök mindegy lesz, de engem zavarna, meg ha elkezd nőni őt is :)
semeddig nem tart egy szobát kifesteni :)
9/11 anonim válasza:
22.50-esnek: de kislányra adhatsz kéket, zöldet, de te szoktál kisfiúkat rózsaszín cuccban futkosni? vagy még szoknyát is adnál rá ? :)))
10/11 anonim válasza:
Igen, az. Nem neki, neked, ha jönnek majd a látogatók, furcsán fognak nézni mindannyian.
Seperc alatt át lehet festeni egy szobát, és nem olyan vészesen drága a festék. Ha a pénz a baj, még a sokkal olcsóbb, fehér is jobb a rózsaszínnél szerintem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!