Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Párom megmelegítteti a mikróba...

Párom megmelegítteti a mikróban a joghurtot, anélkül nem adhatom oda a fiunknak! Normális ez?

Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 18:45
 1/10 anonim ***** válasza:

a joghurt hideg étel nem kell melegiteni!!

add neki hidegen igy könnyiti a fogzását

2010. júl. 7. 18:49
 2/10 anonim ***** válasza:

Biztos félti a torkát a hidegtől. Elvégül is nem baj, csak ne melegítsd annyira, hogy meleg legyen.

Milyen idős a fiad?

2010. júl. 7. 18:49
 3/10 anonim ***** válasza:
szerintem is a torkát védi.mond meg neki,hogy vegye ki oda adás előtt 20 perccel,vagy 10 perccel,az bővel elég,hogy jó hőmérsékletű legyen.de egyébként szerintem sem normális.
2010. júl. 7. 18:53
 4/10 A kérdező kommentje:
8 hónapos és igen, félti... A családban történt egy olyan eset még 30 évvel ezelőtt, hogy egy 9 hónapos baba hűtőhideg banánt kapott enni és majdnem belehalt... (lecsökkent a szervezete belső hője).
2010. júl. 7. 19:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Egyébként a mikro megöli a joghurtban levő cuccokat (nem jut eszembe a neve). Tényleg vegyétek ki hamarabb kicsivel, annyi idő alatt nem romlik meg.
2010. júl. 7. 19:23
 6/10 anonim ***** válasza:

semmit nem melegítek mikróban a babának

A joghurtot kiteszem pár percre egy tál meleg vízbe, és átlangyosodik. Hidegen én sem adnám, nem jó a gyomornak se a túl hideg, se a túl meleg.

2010. júl. 7. 19:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Én kiveszem a hűtőből és beleteszem pár percre egy tál meleg vízbe, így pont jó langyos lesz.
2010. júl. 7. 19:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia, én is mikróba teszem kb. 5-10 másodpercre így nem lesz olyan vadhideg:) egyszer odaadtam neki hidegen másnap tüszős mandula gyulladás mentünk az ügyeletre... lehet nem a joghurttól de nem adok neki hűtőhideg kaját semmit se.
2010. júl. 7. 19:54
 9/10 anonim ***** válasza:

Melegíteni nem kell de 20-30 perccel hamarabb ki lehet venni a hűtőből és akkor már nem lesz olyan hideg!

18 hónapos kisfiú anyukája aki soha nem mikrózta a joghurtot.

2010. júl. 7. 19:54
 10/10 anonim ***** válasza:
51%

Vegyétek ki a hűtőből egy kicsit hamarabb, minthogy megkapná, addigra átmelegszik.

De nem értem, mi az hogy nem adhatod oda a gyereknek? Ott áll melletted a párod minden nap és mindig mondja mit csinálj? Én megőrülnék az ilyen krapektól. :)

2010. júl. 7. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!