Mikor kezdett kúszni, mászni, ülni, felállni és járni a babátok?
1. fiú
kúszni: nem tudom
mászni, ülni: 7,5 hónaposan
állni: majdnem 8 hónaposan
járni: 11 hó
2.
kúszni: szintén nem emlékszem:-)))
ülni: 6 hó
állni: 6 hónapos 1 hetesen
mászni: 7,5 hónaposan
11 hónaposan: indult el magától
1. fiú:
kúszni: már nem tudom :)
mászni: 6 hónaposan
ülni: szintén
felállni: 8 hónaposan
járni. 11 hónaposan.
2. lány: kúszni: 5 hónaposan,
mászni, ülni 6 hónaposan,
felállni: 6,5 hónap
járni: 10 hónaposan
3. fiú: kúszni: 5 hónaposan
mászni 6, ülni 6,5 hónaposan
felállni 10,
járni 11 hónaposan.
4. lány:
nem kúszott, gurulva közlekedett:)
mászni 7,5 hónaposan
felállni 7 hónaposan
ülni 7 hónaposan.
járni 1 évesen kezdett.
fiam 5hónaposan kúszott, pont 6 hónaposan mászott és felült, pont 7 hónaposan felállt, pont az első szülinapján indult el.
érdekes, hogy nálunk minden ilyen mozgásforma a hófordulóra esett :)))
kúszni:6 hó
mászni:1 éves
ülni:9 hó
felállni:10,5 hó
Járni:????
Most 13,5 hós de még az egyik ujjam mindíg kell neki a menéshez vagyis jobban mondva így szinte már szalad de sztem a biztonságérzetéhez kell még az ujjam!De remélem már nem sokáig....
Szia nálam a lányom 7 hónapos és egy hete mászik. 6 hónaposan már szépen forgolódott.
Kedves kérdező te babád miket tud?
5 hónaposan ült,6 hónaposan bútorokba kapaszkodva felállt,8 hónaposan magától állt fel és 9 hónaposan indult el egyedül.
Mászni nem sokat mászott és kúszni sem kúszott!
Köszönöm a válaszokat!
Olyan érdekes, hogy a környezetemben inkább olyan babák vannak, akik később kezdték el ezeket csinálni. A ti babáitok tényleg jó hamar.:)
Az én kisfiam most 6,5 hónapos. 6 hónaposan kezdett kúszni, már nagyon jól megy neki, de mászni még nem kezdett el. 5 hós korától forog, gurul. Ülni még nem tud. Valahogy olyan érzésem van, hogy előbb fog állni, mint ülni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!