Leírnátok nekem, hogy hány hónapos volt a babátok mikor hasról hátra fordult illetve hátról hasra, kúszni, mászni, felülni, felállni és menni?
Hasról hátra 3,5 hósan, hátról hasra 4 hósan, azaz most. Kisfiú, koraszülött volt.
Kíváncsian várom a további válaszokat. :-)
Szia
Én kislányom állandóan sírt ha a hasára fektettem így többnyire a hátán feküdt szóval 3 hónaposan hátról hasra fordult,fél hónapot szinte végig sírt miután sikerült neki hasról hátra fordulnia.Kúszás kimaradt, 7 hónaposan elkezdett mászni,10 hónaposan kapaszkodva felállt.11 hónaposan már mindenkit sétáltatott az egyik kezünkbe kapaszkodva.14 hónaposan egyedül sétált és 1,5 hét múlva tudott csak teljesen egyedül kapaszkodás nélkül felállni.Most 15 hónapos múlt és néha már futni kell utána úgy megindul.
1. fiú
hátról oldalra:3 hós
hátról hasra: 4 hó
hasról hátra: 5 hó
felülés:7,5 hó
mászás: 7,5 hó
felállás: majdnem 8 hó (előtte 2 nappal)
elindulás: 11 hó
2.lány
hátról hasra: 3 hó
hasról hátra: 4 hó
felülés: 6 hó
mászás: 7,5 hó
felállás: 6 hónapos 1 hetes korában
elindulás: 11 hó
Hasról hátra 3 hósan, egy hónap mulva már vissza is. !,5 hónaposan elkezdett kúszni, 6 hónaposan felült. 7 hónaposan az ágyában felállt,és körbe sétálgatta.
8 hónapos elmúlt,amikor a bútorok mellett sétált, 9 hónaposan idnult meg egyedül.
Hasról hátra3,5 hónaposan vissza kb 2 hét múlva.Aztán nagyon felgyorsult,kúszik,mászik,felül.3 napja az ágyában feláll aminek nem örülök mert még nagyon korainak tartom.
Most 6,5 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!