Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Leírnátok nekem, hogy hány...

Leírnátok nekem, hogy hány hónapos volt a babátok mikor hasról hátra fordult illetve hátról hasra, kúszni, mászni, felülni, felállni és menni?

Figyelt kérdés
Kisiú vagy kislány volt? Előre is köszönöm!
2010. júl. 19. 23:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
kislány 5és fél hósan hasról hátra, 6 hósan másik írányba is, 6 és fél hósan hátról hasra és mindkét írányab tökéletesen, most 7 és fél hós hason forgva írányt változtat a karjával, gurul, izeg mozog mindfenfele de konkrétan még nem mászik... egyenlőre ennyi
2010. júl. 19. 23:59
 2/15 anonim ***** válasza:
... erírtam , szóval hátról hasra fordult át először :-)
2010. júl. 20. 00:00
 3/15 anonim ***** válasza:

Hasról hátra 3,5 hósan, hátról hasra 4 hósan, azaz most. Kisfiú, koraszülött volt.

Kíváncsian várom a további válaszokat. :-)

2010. júl. 20. 00:07
 4/15 anonim ***** válasza:
Szia! 4 es fel hosan hasrol hatra fordult, 2x. Aztan semmi...7 es fel hosan felult, 8 hosan elkezdett rendesen forgolodni, 9 hosan felhuzta magat allasba( a kisagy racsaiban), 11 hosan kuszott, 2 nap mulva maszot, masnap tett par lepest egyedul, aztan igazan 13 hosan kzdett el jarni. Na ennyire osszevissza fejlodott a fiam mozgasa...
2010. júl. 20. 00:30
 5/15 anonim ***** válasza:

Szia

Én kislányom állandóan sírt ha a hasára fektettem így többnyire a hátán feküdt szóval 3 hónaposan hátról hasra fordult,fél hónapot szinte végig sírt miután sikerült neki hasról hátra fordulnia.Kúszás kimaradt, 7 hónaposan elkezdett mászni,10 hónaposan kapaszkodva felállt.11 hónaposan már mindenkit sétáltatott az egyik kezünkbe kapaszkodva.14 hónaposan egyedül sétált és 1,5 hét múlva tudott csak teljesen egyedül kapaszkodás nélkül felállni.Most 15 hónapos múlt és néha már futni kell utána úgy megindul.

2010. júl. 20. 00:59
 6/15 anonim ***** válasza:

1. fiú

hátról oldalra:3 hós

hátról hasra: 4 hó

hasról hátra: 5 hó

felülés:7,5 hó

mászás: 7,5 hó

felállás: majdnem 8 hó (előtte 2 nappal)

elindulás: 11 hó

2.lány

hátról hasra: 3 hó

hasról hátra: 4 hó

felülés: 6 hó

mászás: 7,5 hó

felállás: 6 hónapos 1 hetes korában

elindulás: 11 hó

2010. júl. 20. 01:01
 7/15 anonim ***** válasza:

Hasról hátra 3 hósan, egy hónap mulva már vissza is. !,5 hónaposan elkezdett kúszni, 6 hónaposan felült. 7 hónaposan az ágyában felállt,és körbe sétálgatta.

8 hónapos elmúlt,amikor a bútorok mellett sétált, 9 hónaposan idnult meg egyedül.

2010. júl. 20. 06:54
 8/15 anonim ***** válasza:
Kisfiam közel 7 hónaposan fordult át először a hátáról, majd pár nap múlva vissza, hasra. 9 hónaposan kezdett mászni, néhány nappal későn felült, ismét pár nap eltettével pedig felállt, ekkor még nem volt 10 hónapos. 11-12 hónaposan már határozottan és stabilan sétált a bútorok mellett.
2010. júl. 20. 07:18
 9/15 anonim ***** válasza:

Hasról hátra3,5 hónaposan vissza kb 2 hét múlva.Aztán nagyon felgyorsult,kúszik,mászik,felül.3 napja az ágyában feláll aminek nem örülök mert még nagyon korainak tartom.

Most 6,5 hónapos.

2010. júl. 20. 07:43
 10/15 anonim ***** válasza:
Ja lemaradt,kislány.
2010. júl. 20. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!