Leírnátok nekem, hogy hány hónapos volt a babátok mikor hasról hátra fordult illetve hátról hasra, kúszni, mászni, felülni, felállni és menni?
utolsónak:
örülj neki, minden baba más,én lánom 6 hós 1 htesen állt fel,de csak 11 hósan indult el
fiam 8 hósan állt fel és szintén 11 hósan indult el
Kisfiam pont 12 hetes volt, amikor átfordult hasról hátra, rá kb. egy hétre hátról hasra, 5 hónaposan kezdett el kúszni, majd a kúszás után egy hét múlva már kutyázott, aztán ötvözte a kúszást a mászással, és nagyon érdekesen közlekedett, csak 7,5-8 hónapos kora között kezdett el szabályosan mászni váltott kéz-láb módszerrel. Közben viszont 7-7,5 hónapos kora között megtanult felállni, és felülni (állásból is és kutyázásból is).
8 nap múlva lesz 10 hónapos, és a bútorokba kapaszkodva közlekedik, folyamatosan a kezünket fogva akar közlekedni, épp járássegítő-vadászatban vagyok, mert ezt sokáig nem fogja bírni a derekam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!