Tettetek gyerekzárat a szekrényre mikor elkezdte nyitogatni a pici?
Figyelt kérdés
Vagy ti hagytátok hogy nyitogassa? Igaából a két éjjeliszekrény a célpont. Semmi extra nincs bent amit ne szedhetne ki. Nem is az a baj, hanem az hogy néha az ujjára csukja. Majd megtanulja hogy óvatosan nyitogassa, vagy kell zár? Most 7 hónapos.2011. jún. 22. 08:44
11/16 anonim válasza:
A virágokat én is eltettem, mert megkóstolta, a virágföldet is, így legalább a virágoknak is nyugta van tőle
12/16 anonim válasza:
Ha következetes vagy, akkor egy bő hét alatt elkezdi megérteni, mit szeretnél (nem egyszerű, napjában ezerszer el kell mondani és odébrakni a gyereket, aki abban a pillanatban már megy is vissza...).
13/16 A kérdező kommentje:
Rendben. Akkor következetes leszek, és majd meglátjuk. Köszönöm mégegyszer.
2011. jún. 22. 10:04
14/16 anonim válasza:
Mi ket helyre tettunk gyerekzarat: Az egyik a vegyszeres szekreny. Sajnos ezt nem tudtam felpakolni sehova es ez a legnagyobb ferohelyes szekreny a mosogato alatt. Itt van a hipo, tisztito szerek, mososzer, oblito (sokszor 4-et is veszek egyszerre ha olcso nem tudom hova tenni mashova). A masodik zar meg egy torekeny dolgokat tartalmazo szinten nagy tarolohely ami nem fert volna el mashol. Itt befottek, uveg tarolo edenyek stb vannak. En magneses zart tettem ra igy nem tudja egyaltalan kinyitni meg picit sem igy nem csipi oda az ujjat. Van hozza egy magneses "kulcs" amit hozza kell erinteni a szekrenyhez es a zar belul kikattan, ha elveszed a magneses kulcsot akkor a zar vissza zarodik. A kulcs a szekreny tetejen van. Nem kellett furni vagy faragni mert tapadokorongos a zar de nagyon stabil es eros. Mashova nem tettem zarat mert nem veszelyes. Ha ki is pakolja legfeljebb a labosok csorompolnek picit vagy a muanyag talak. :) Ez meg nem zavar de a vegyszereket nem kene megtapogassa. :)
15/16 anonim válasza:
Mi sem tettün zárat a szekrényre, hamar megtanulta, hogy a fogantyúnál fogva húzza, tolja. Amin meg nincs fogantyú, ott meg óvatoskodott. Néhányszor odacsípte az ujját, de nem számottevő. Én az ajtókkal is engedtem játszani, mikor már kúszott-mászott egy időben ez volt a legjobb játéka. csapkodta az ajtókat, ide, oda. Hamar rájött, hogy hol vannak a határok, mire kel figyelni. Az ujját kb. 2-szer csukta oda, azt is már 1,5 évesen...
16/16 anonim válasza:
Az én babám 9 hónapos,de már most érti,hogy ha mondom neki,hogy nem szabad,vagy jujj,meleg!Maximum látom a szemén,hogy ő akkor is nagyon-de nagyon oda akar nyúlni :D De ha nagyon határozottan odaszólok,akkor érzi a különbséget a hangsúlyból és komolyan vesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!