Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol tudnék olyan készségfejles...

Hol tudnék olyan készségfejlesztő játékot venni, amihez kulcsok vannak és ki kell nyitogatni az ajtókat (a kéz finom motorikáját fejleszti), kis házikó szerű?

Figyelt kérdés
2011. febr. 23. 21:49
 1/3 anonim ***** válasza:

van egy játék, kulcsosházikó a neve, teszveszen, vaterán gyakran látom

[link]

2011. febr. 23. 22:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Az én 16 hónapos kisfiam is kulcsmániás, de a játékbolti játékok egyáltalán nem érdeklik, úgyhogy mi úgy oldottuk meg a dolgot, hogy összeszedtünk pár olyan kulcsot, amiket nem használunk, megmostam őket, összefűztem egy karikára, tettem rá kulcstartót is, és ez az ő kulcsa. Ha kulcsozni akar, már tudja, odatolja a kis sámliját az ajtóhoz, feláll rá, és végigpróbálgatja a kulcsokat. Nyitni-zárni valójában nem tud így természetesen, de a mozdulatot nagyon jól tudja így gyakorolni.

Ja, és ingyen van. :-)

2011. febr. 23. 22:43
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Brendonban ezek vannak.

Nem tudom mennyire köti le a babákat,anno és is akartam venni,de a 2. válaszolónak igaza van abban,hogy az "igazi" dolgok érdeklik őket.:DDD

2011. febr. 23. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!