Hol lehet kapni a WC-re gyerekzárat?
Figyelt kérdés
Régen láttam a Brendonban, de most nem, pedig nagyon kéne, mert a fiamnak mániája, hogy a WC-ben emelgeti a deszkát, meg bele is nyúl és sajnos még nem érti meg, hogy nem szabad. mit tehetnék?2010. máj. 21. 17:21
1/5 anonim válasza:
Ne engedd be a WC-be,és ne engedd,hogy belenyúlkáljon! Vidd ki onnan,ha a szép szó nem használ,tedd az ágyába.
2/5 anonim válasza:
én ilyent vettem kérdezz rá az eladótól hátha van még neki, igaz mi a hűtőre tettük fel.
remélem segítettem egy picit
3/5 anonim válasza:
Pont a héten nézegettem a különböző szekrény zárakat, láttam ilyen Wc-re tehetőt is a Corába és a Tescoba is.
4/5 anonim válasza:
Ja és 699 Ft volt az ára. Úgy emlékszem.
5/5 anonim válasza:
Tescoban én is meg fogom nézni, mert nálunk meg az a sláger, hogy a játékokat próbálja megfürdetni a wc-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!