Itt olvastam az előbb, hogy az egyik anyuka nagy párnára tette a picit és úgy altatta hason. Érdekel, hogy ez nem árt?
Figyelt kérdés
Ameddig meg nem szokta a babája.
Az én fiam nagyon rossz alvó mindig hanyatt aludt, és ha leraktam 5 perc múlva fenn volt.
Tegnap megpróbáltam hason letenni így aludt először 10 majd 20 percet, de ha ébren van utál hason lenni mindjárt sírni kezd.
Tehát ha alá rakom a nagy párnát nem lesz baja? Vajon jobbat fog így aludni?
Köszönöm előre is!
2009. márc. 24. 15:34
1/6 anonim válasza:
Én nem tenném...a nagypárna puha felület fennáll a fulladásveszély. Kemény felületen altasd hason.
2/6 anonim válasza:
Így van, veszélyes lehet nagy párnán altatni a babát hason fekve, ha még nem tudja rendesen átfordítani a fejét, még akkor se a legjobb ötlet, mert úgy is belefúrhatja az arcát a párnába. Az én kislányom 2 hetes kora óta inkább hason alszik, de a kiságyában vagy a nagy ágyon párna nélkül.
3/6 anonim válasza:
megfulladhat!!! Nem szabad!!! Nálunk is hanyadt aludt először, majd kéthósan hason, feje aladt egy pelenkával. Nekem is sirt, ha hason aludva felébredt, de ez egy idő után megszűnt, akkorra mikorra a fejét hason már kényelmesen tudta hosszabb ideig tartani. Szóval biztosan megszokja a pocinalvást és a sírás is el fog maradni:)
4/6 anonim válasza:
Szerintem sem jó nagypárnával a feje alatt hagyni aludni. Főleg nem hason. Én azt a párnát teszem a feje alá, ami az ágyneműgarnitúrájához volt. Kb fél centi vastag és nagyon jókat alszik rajta és visszük minden hova ha ott alszunk. Ebbe nem tudja belefúrni a fejét. De én csak 7 hós kora után raktam a feje alá.
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek, akkor nem is próbálom ki.
Majd csak el jön az idő mikor jókat alszik...
2009. márc. 24. 16:03
6/6 anonim válasza:
Áruljátok már el mi a baj az utolsó és az előtte lévő válasszal? A vékony párna sem vastagabb, mint egy összehajtott pelenka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!