Van itt olyan anyuka, aki 2 évesét bölcsibe adta, és visszament 12 órába melózni?
Megértelek, borzasztó nehéz, nem is tudom mit csinálnék, de sajnos igazuk van a többieknek, hogy ha ennyit melóztok, mi lesz a gyerekkel? Ha van aki vigyázna rá, akkor is jóformán nem is látna titeket egyáltalán, csak hétvégén :(( ezt sem lehet, nagyon megsínyli szegényem :(
Ha meg bébiszittert kell fizetned, akkor az elviszi azt a pénzt, amiért dolgozol, az sem éri meg :(
Azt írod most 1 éves. Akkor még van 1 éved. Addig egyfolytában keresgélj más melót, minden szabad percedben!
nem tudtok felváltva melózni?
a mi bébiszitterünk 500/óra és budapesti, szóval ott tuti találsz olcsót! hiszen nem kell majd minden nap, ha nem fedi a férjed munkarendje majd a tiédet.
Nagyik, nagypapik? barátok? tuti van megoldás, nem halhattok éhen.
ne foglalkozz a rosszindulatú megjegyzésekkel, ők nem érzik át ezt.
minden jót nektek!
és azt végiggondoltad, hogy aludni mikor fogsz? ha éjszaka dolgozol, nappal meg babázol, akkor mikor alszol?
és miért nem várod meg a melóval a GYED lejártát? amíg 2 éves lesz a gyerek? vagy nagyon kevés a GYED is?
A gyed 60 ezer,de ilyen lehetőség meg ritkán van és ez hosszú időre szólna,nem meret elszalasztani,mint írtam itt nagyon nehéz melót találni!!!:(
Alvás???Majd amikor apa szabadnapos alszom pár órát!
Azért ezt gondold át még párszor szerintem, mert tényleg nem lehet alvás nélkül ezt csinálni, az mindenki rovására megy :( meg a 20 különbségért én nem csinálnék magamból egy idegbeteg zombit :(
Ha eddig megvoltatok vhogy 95+60+csp-ből, akkor még 1 évig meglennétek ezután is, és a babád egyszer az életben ilyen kicsi, soha nem fog visszatérni ez az időszak, inkább ki kéne élvezned, kipihenten vele tölteni még ezt az 1 évet
én 20 ezer többletért biztos hogy ezt nem csinálnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!