Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A bolti tejet fel kell forraln...

A bolti tejet fel kell forralnom 14 hónapos babámnak, aki eddig szopizott még? Folyt. Lent

Figyelt kérdés

Milyen tejet javasoltok?

Langyosan szoktátok a tejet adni vagy szoktátok hidegen is?

2011. jún. 21. 17:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen fel kell forralni,és melegen de ne forrón add neki.Az én kislányom 15 hónapos este tejet kap,reggel pedig kakaót.
2011. jún. 21. 17:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Ja és én 2.8-as magyar tejet adok neki.
2011. jún. 21. 17:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. És mennyit szokott meginni egyszerre?
2011. jún. 21. 18:04
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én fiam is 14 hósan kapott először tejet. A boltit sose forraltam fel. Most 3 éves házi tejet kap, azt viszont forralom!

2011. jún. 22. 07:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is 2.8-as Reálos vagy Sparos Budget tejet vettem neki. Hidegen nem szerette így langyosra kellett melegítenem
2011. jún. 22. 07:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Ahogy így nézem a válaszokat,szerintem mindenméppen fel kell forralni.2dl körül szokott inni.
2011. jún. 22. 17:59
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Azt hiszem eleinte fel fogom forralni a tejet. Kíváncsian várom, hogy hogy fog a kisfiamnak ízleni!

2011. jún. 23. 09:15
 8/8 anonim ***** válasza:

En szemely szerint 3,5%-osat adok, mert egy taplalkozasi szakerto azt mondta, hogy a kaphato legzsirosabb tejet kell adni a gyermekeknek. Nem kell higitani.

A bolti tejet en mar nem forralom, az pasztorizalva van.

A hazit forralom.

Masfel eves a kisebbik gyermekem, o meg csak kostolgatja a tehentejet, de tapszerbol 180 ml-t iszik, ennyit adnek neki tehentejbol is, ha mar azt inna. Reggel es este.

A nagyobbik gyerek ket es fel eves, o kb 2,5 dl-t kap reggel es este.

2011. jún. 25. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!