Nem kevés ez az alvás?
Figyelt kérdés
5 hónapos kislányos saját maga alakította napirendje a következő: kb 6-fél7 körül ébred, mindjárt eszik is. Kiságyában játszik egy félórát, utána alszik 1-1,5 órát. Felébred, játék fél 11-ig, akkor végre éhes lesz, eszik. Dél körül kiteszem a levegőre, na ott végre alszik 2-3 órát, mikor hogy. Fél 3-3 körül megint eszik és utána valamikor 16 és 18 óra között alszik maximum 20 percet. Fél8-8 körül eszik újra, aztán fürdés, majd fél 11-kor újabb kaja és kb 11-fél12 körül alszik csak be. Próbáltunk rajta változtatni - előrébb hoztuk a fürdést, csúsztattuk a kajákat -, de semmi változás. Egész egyszerűen este 11 előtt nem képes elaludni. Valahol pedig azt olvastam, hogy ilyenkor már 10 órákat is alszanak egyfolytában... Ráadásul csak 4 óránként eszik (éjszaka nem ), ha korábban próbálom megetetni, csak nyammog... De egyébként meg fejlődik szépen, fordul, kúszik, pár napja állt térdre és hintázik. Mit csinálok rosszul?2009. márc. 24. 13:11
1/6 anonim válasza:
ez nem kevés az én babám se aludt többet...ilyenkor csak kettőt aludt napközben éjjel végig, 8 tól kb 7 ig
2/6 anonim válasza:
az én kislányom 6 hos és napi 3*20percet alszik
3/6 anonim válasza:
Nem igazán értem a problémádat, szerintem nagyon is sokat alszik a babád! Az én fiam amikor ilyen idős volt, volt olyan nap amikor összesen (az éjszakát is beleszámítva) 7 órát aludt! A kislányom most 9 hónapos, és alig alszik napközben, van hogy összesen 1 órát több részletben, és éjszaka is 1x vagy 2x fönt van! Mindkét gyerekem nagyon későn alszik el, a pici van hogy 11-kor! És ráadásul nála nincs semmi napirend, össze-vissza csinál mindent, az evés sem egyszerű, mert még mindig csak szopni hajlandó! Úgyhogy már bocs de összerakhatod a két kezed, mert ahogy leírtad tökéletes a gyerek "működése", semmi okod hogy aggódj! Ismerek olyat, akinél 11x fent van agyerek éjszaka, és nappal sem alszik! Szerinted? Nyugi mindent jól csinál a picid!
4/6 anonim válasza:
szerintem is sokat is alszik csak nem pont jól jönn ki neked este 11-ig várni a bealvásra de én is pont killadok az esti alvással nekem már korán akkar aludni az a bajunk
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Igazából csak azért merült fel bennem, hogy kevés, mert olvastam itt az oldalon olyan válaszokat, sőt leginkább csak olyanokat, hogy a babájuk már 7-8-tól alszanak reggel 7-8-ig. És közben max egyszer kelnek enni és utána rögtön visszaalszanak...
2009. márc. 24. 13:57
6/6 anonim válasza:
Ha mindenképp változtatni akarsz, akkor már 4után ne hagy aludni, és akkor már fél 8 fele fáradt lesz.
A kisfiam este 8körül fürdik, és fél9kor az evés után már alszik is.
Éjjel kel egyszer enni, és reggel 7körül kel. A felkelés után 1órával eszi a reggelit, és rá megint 1óra telik el és után alszik másfél órát.
Majd a reggelihez képest 3-3,5órával eszik. Utána fent van és olyan 2-fél3 felé ebéd, ami neki még tápszer. Majd utána egy nagy alvás ez is másfél óra kb.
Aztán eszik olyan 5-fél6 felé, de utána már nem hagyom aludni, így olyan fél8-8 felé már nyügi, de az esti fürdést élvezi.
Napközben sétálunk és/vagy este a vacsi után is, az lefárasztja.
Sok siket!
5és fél hónapos kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!