Nem kevés ez az alvás?
Figyelt kérdés
5,5 hós babám nappal 3x fél órát alszik. Éjszakákat átalussza. Mennyit kell aludnia ekkora babának?2011. ápr. 12. 09:18
1/4 anonim válasza:
Tényleg nem túl sok, az én lányom 7 hónapos, és szintén átalussza az éjszakát, de nappal kb 2-2,5 órát alszik.
Ezen ne aggódj, ha nem nyűgös, és jókedvű, akkor elég. Igazából babafüggő.
2/4 anonim válasza:
Az enyém 5-6 hónaposan napi 3x20 perceket aludt, de persze volt, hogy az egyik alvás véletlenül 40 perces lett, a másik meg 10 perces. És az éjszakákat sem aludta át, csak 18 hónapos kora óta.
Engem frusztrált anno, hogy nem elég, hogy éjjel is állandóan keltünk (sokat), és nappal is 20 percet aludt egyszerre. Épphogy leültem, ettem valamit, gondoltam elolvasom az újságot vagy megnézem a híreket, hát sosem jött össze :)) De rég volt már! :)
Egyébként igen, normálisnak tekintendő. Főleg hogy az éjszakát meg végigalussza!
3/4 anonim válasza:
Pont most írtam ki egy hasonló kérdést...az én fiam 6 hónapos, ő is csak fél órákat alszik, naponta 3szor...de én legalább 1szer visszaaltatom valahogy, mert ő nincs el ennyi alvással, nyűgös lesz, de nem értem miért nem alszik magától többet
4/4 anonim válasza:
lányom 8 hónapos és én is ezen agyalok...már régóta napközben délelőtt alszik még fél órát, ebéd után egyet a kocsiban, majd délután ismét fél-egy órát. este 9-10 között elalszik és reggel 6-7 között fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!