Meddig tart ez? Egy alvás kevés, de kettő pedig sok?
Szia.
Nálunk is ez volt, aztán beállt rá, hogy 11 kor elalszik és 1-2 körül kel fel, ő is 1 éves. Sokáig volt ez.Úgy 3 hétig körülbelül.
Szia. Nálunk ugyanez volt mikor átszoktattam az 1 alvásra. Kb. 3 hét mire megszokja, hogy ebéd után van alvás. Az első napokban délelőtt nem mentem vele sehová, mert volt, hogy elaludt a kocsiban :) de most már szuperül megy, hogy fél 1 körül alszik két órát és este fél 8-kor megy fürdeni.
Szeretném ha többet is aludna, mint más gyerek :) de nem sikerül :)
Nekem szerencsére magától állt át 10 hónaposan az 1 alvásra ebéd után, ilyenkor két órát alszik. Ha jobban elfárad, akkor néha késő délután is aludna, ennek viszont az a vége, hogy akkor még este 11-kor sem álmos, így inkább próbáljuk vele ilyenkor húzni az időt, előrehozzuk a fürdést, akkor kicsit felélénkül, kicsi játék, vacsi és úgy az alvás este fél 9 körül.
Próbáld meg kitolni neki az első álvást, ha ebéd után alszik el fél 1-1 körül, akkor utána már estig szerintem kibírja. Menjetek levegőzni akár délelőtt-délután is, ha tudtok, és próbáld meg visszaaltatni, amikor felébred 1 óra után. Ez tényleg pár hét "csak", de utána sokkal jobb lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!