Miért kell az egyéves szülinapra habos-babos, cukormázas, ill csokitortát adni? Csak a fénykép kedvéért?
Nekem aztán édes mindegy, ki milyen tortát vesz/készít a gyerekének.
Habos babost az vesz, akinek az tetszik. Ha bemennél a lakásukba, megnéznéd a ruhatárukat, valószínűleg az sem tetszene, mert nem a te ízlésvilágod.
Mi ezzel a gond? Hogy nem mindenki ugyanolyan mint te?
Szerintem ennek csak örülni kéne...
Gondolom ezek a nagyon szuper képek mind kikerülnek az iwiwre, fb-ra.... hogy mennyi anyuka van aki a külvilágnak él.. tisztára mint anyósom...pffff...
Egyébként ez csak egy egyszerű kérdés volt, nem értem miért kellett így bepörögni mindenkinek:) Mi az h mi a f.sz közöm van hozzá? ki kérte meg, hogy válaszoljál, okostojás? Meg az első hsz-es is...azért a gyerekedet inkább ne ilyen szellemben neveld, add be minél előbb bölcsibe, hogy ragadjon rá kis értelem is :P
iwiwen és facebookon az ember a barátait, családtagjait "tárolja", és az enyémek pl. olyan elfajzottak, hogy szeretik a gyerekemet és örömmel veszik az új fotókat róla.
Te kedvesem egy sötét, tahó, elcseszett egy alak vagy, 0 érzelmi intelligenciával ( bár nem gondolom, hogy ismered ezt a kifejezést). Mi a baj drága? Téged senki nem szeret? A te fotóidat senki nem nézi meg?
Megnyugtatlak, a válaszolók mindent bóknak vesznek tőled, ami neked nem tetszik, senki nevében nem szeretnék beszélni, de az gondolom, hogy a 3 oldalnyi válaszoló csak egy szánalmas, frusztrált, fröcsögő, butácska libát lát a válaszaidból és senki nem szeretne neked megfelelni:) szintén nem akarlak megbántani, de a magam részéről én körbeküldtem a barátnőimnek a kérdésedet, perpillanat négyen röhögünk rajtad:)
hihi, na azért megnézném, hogy a Te oldaladon mennyi kép van a gyerekedről (ha van egyáltalán) mert egyből a közösségi oldal jutott eszedbe a képekről. :D
Én voltam aki fényképészt fogadott az 1. szülinapra és nem azok a képek nem az iwiw-re meg a fb-ra készültek. Azok közül csak az albumba került bele jó pár.
De egyébként igen sok képet teszek fel a gyerekemről, mert amellett hogy büszke vagyok rá, nagyon sok rokonom meg ismerősöm külföldön vagy az ország másik felében él és kb fél évente látja.
Nekem szerencsére nem ilyen ismerőseim vannak mint Te, ők várják a friss képeket a babámról.
És én is imádom nézni más gyerekek képeit. Szerencsére Ők sem rejtegetik őket, hanem viszonylag sűrűn frissítik a képeket.
Te meg, ha nem tudsz más örömének örülni, csak sajnálni tudlak. És ez a hozzáállás csak téged minősít...
Annyira viccesek vagytok, ahogy egy ilyen kérdésen túráztatjátok magatokat. Fésüljétek nyugodtan tovább a fingot, én nagyon jót mulatok rajtatok.
Valamelyik szupermami megjegyezte, hogy irigyel, hogy ez a legnagyobb megválaszolatlan kérdésem... hát.. ilyen kaliberű válaszolóktól inkább nem várok semmi "jó tanácsot". de ti egymásnak biztos nagyon szuper tanácsokat osztogattok, mert hiszen mindegyik gyermek szép, okos, ügyes, bőven meghaladja a korát, stb... és bólogatni mindegyik nagyon tud:)
Háát, tény hogy van aki túlzásba viszi ezt a tortamizériát.Én annó csináltattam a fiamnak, nem kevés pénzért, és az anyósék jól "leszólták", hogy majd a második szülinapjára nem ott kell csinátatni.....nem mondom hogy jól esett, csak azért mert nem lett túlcsicsázva, inkább pont egy 1 évesenek való, aranyos torta volt(nem kevés pénzért).Ha időm engedi, a 2.szülinapjára én sütök.Csak az a baj, hogy sokan leszünk(szűk család), és nem biztos hogy jut rá idő.A másik meg az hogy a párom családja elég "válogatós", és szeretik megszólni amit készítek(pedig általában nem rosszakat sütök, főzök), és ahhoz semmi kedvem hogy egy napot bíbelődök, aztán meg jól leszólják.
A közösségi oldalra pedig tényleg van aki "nagyzolásból" teszi fel a képeket, de azért legtöbben csak szeretjük megosztani a családi fotókat.Bár már leszoktam hogy képet töltögessek fel, de én is feltettem a fiam (leszólt)tortáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!