Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért kell az egyéves szülinap...

Miért kell az egyéves szülinapra habos-babos, cukormázas, ill csokitortát adni? Csak a fénykép kedvéért?

Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 15:15
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
82%

Nem a babáé a torta, hanem a vendégeké. Az én gyerekeim pl. csak a 3. szülinapjukon ettek először a saját tortájukból, addig nem kellett nekik. De attól még imádta elfújni a gyertyát, a vendégsereg meg imádta elpusztítani a tortát. Miért fáj ez neked?

Egyébként meg az első születésnap nagy mérföldkő, az első torta hadd legyen már habos-babos, ha megteheti a család.

2011. jún. 21. 15:41
 12/31 anonim ***** válasza:
87%

miért, Te mit csináltál, vagy csinálsz ha szabad megkérdeznem??

Első babám októberben lesz 1 éves, díszített csokis muffinokat fogok neki sütni, és igen, nagy részt a fotó kedvéért:))na meg a vendégek miatt is...nincs ezzel semmi baj!

2011. jún. 21. 15:49
 13/31 A kérdező kommentje:
Jesszusom, hogy itt mennyi suttyó válaszoló van:))(tisztelet annak a néhány értelmes kivételnek) Ez is csak egy kérdés volt mint a többi. Nem fáj nekem, csak gondoltam biztos van valami értelmes magyarázat erre, de úgy látom csak a köpködés megy.. tipikus nők... :)))
2011. jún. 21. 16:05
 14/31 anonim ***** válasza:
82%
Nekem pedig te tűnsz tipikus suttyó nőnek, aki ilyen böszme kérdést tesz fel,mert annyira unatkozik és annyira irigy amiért az egyik ismerőse szép habos tortát csináltatott, hogy azt várja hogy itt majd leszólóan nyilatkoznak azokról az anyukákról, akiknek életük egyik legfontosabb eseménye az hogy a babájuk egy éves lett, és ennek örömére csináltatnak egy szép tortát.
2011. jún. 21. 16:13
 15/31 anonim ***** válasza:
86%

A köpködés azzal kezdődött, hogy:

"Miért kell az egyéves szülinapra habos-babos, cukormázas, ill csokitortát adni? Csak a fénykép kedvéért?"

:):):)

2011. jún. 21. 16:14
 16/31 anonim ***** válasza:
84%
Hát szerintem is...
2011. jún. 21. 16:16
 17/31 anonim ***** válasza:
89%
Tipikus nők?? Te nem vagy az,vagy csak nem érzed magad nőnek?? :-)))))
2011. jún. 21. 16:28
 18/31 anonim ***** válasza:
90%
értelmes magyarázat? az nem elég értelmes, hogy csak mert én azt akartam? az én gyerekem az én gyerekem szülinapja, az én általam készített torta, az én vendégeim, hogy jössz te ahhoz, hogy ilyen minősíthetetlen stílusban tegyél fel egy kérdés, amihez amúgy sincs semmi közöd? Ha lenne egy kis eszed, elgondolkodnál azon, hogy nem véletlenül váltottál ki ilyen indulatokat.
2011. jún. 21. 16:40
 19/31 anonim ***** válasza:
90%

Suttyó kérdésre suttyó válaszok

Egyébként van gyereked?

2011. jún. 21. 16:50
 20/31 anonim ***** válasza:
81%

hát igen az én kislányomnak habos babos 1. születésnapi tortája volt több okból is:

a vendégek végett

mert, ha szülinapra felnőttnek is van tortája a gyereknek miért ne lehetne?

a fénykép kedvéért, mert csak egyszer 1 éves a pici lányom és ezt muszáj megörökíteni, nem tudom van e gyereked, de szerintem ez minden Édesanyával így van.

Imádtam nézni ahogy turkál a tortában és ahogy az apját és engem etet vele :) (szintén meg lett örökítve) kb 150-200 kép készült és hogy biztos jól sikerüljenek a képek fényképész fotózott egész nap.... nekem ez fontos, hogy ő is élvezhesse majd később :)

2011. jún. 21. 17:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!