Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak hogy ne keljen...

Mit csináljak hogy ne keljen ilyen korán?

Figyelt kérdés
HIába fekszik le fél 9 9 körül este akkor is kel 5 kor!Most pár napja már 4 után ébred.Szopik még próbáltam cicin visszaltatni az sem vált be.Most 10 hónapos lesz pár nap múlva.Többször ébred.Nappal sem alszik túl sokat.Szóval tanácstalan vagyok!Homeopátia sem használ...
2009. márc. 24. 11:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ez vanmár jó ideje, csak az én kislányom 2 éves. 5-6 között ébred fel, nem tudunk mit csinálni.
2009. márc. 24. 11:29
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
Próbáld nap közben kicsit jobban lefárasztani, sokat sétálni vele...más ötletem nincs :)
2009. márc. 24. 11:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a9hós lányom 6kor kel,és 8kor alszik el.Tegnap kipróbáltuk,hogy 9 után tettük le aludni,hátha tovább alszik,erre ma 05.20kor kelt!Ugyhogy nem tudom,én maradok a 8órás altatásnál,és délután 5 után nem hagyom aludni
2009. márc. 24. 11:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanez a probléma.Este fél 8-kor már altatom fürdetés után,van amikor 8-ra el is alszik de legkésőbb 9-kor.Aztán ma éjjel fél 3-kor megébredt,kicsit ideges is lettem,szerintem ez a rossz időnek köszönhető.Utána 5:20-kor aztán fél 9.Ő még csak 3 hónapos,de volt amikor végig aludta az éjszakát este 8-tól reggel 6-ig.Talán mert jön a foga azért ébred fel.Megszopiztatom,és szépen vissza alszik utána.Majd kinövik úgy vagyok vele,nem tehetünk semmit,Ők még gyerekek. :)))

Szép,nyugodt napokat!

2009. márc. 24. 11:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Szintén zenész! 10 hósak vagyunk, hetek óta fél hatkor van ébresztő. Előtte evett ilyenkor és aludt még fél nyolcig. De azóta... Én is megpróbáltam később letenni, de nem segített, még korábban kelt. Próbálok vele sokat sétálni (már lépeget) Hátha egyszer csak lefárad és kidől a lelkem. Ja nálunk is 8, fél 9 körül van alvás este.
2009. márc. 24. 15:19
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!Próbáltam hogy nem hagyom 5 után aludni de akkor fürdésre vacsira olyan dinka:P lesz hogy nem lehet birni...az 5 óra még valahogy el is megy de a negyed ötös ébresztő nagyon nem frankó:S na de hátha egy rövid periódus lesz ez ....Igazából rettegek az óra átállitástól...akkor mikor ébredünk vajon:S

Puszi

2009. márc. 24. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!