Hogy nyújtjátok az esti alvást, hogy reggel ne keljen olyan korán a babátok? Mostanában 5 órakor kel fel 5 hónapos kisfiam, pedig 7 óráról indultunk és egyre korábban kel, már előfordul fél 5 is. De az a baj, hogy fáradt kelés után.
Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 08:11
1/4 anonim válasza:
8 hónapos a kisfiam, és nálunk is előfordul időnként, hogy ilyen korán kel. De én adok neki tápit, és mindig visszarakom aludni!!! Szerintem Te is tedd vissza aludni, azért kel valószínűleg, mert éhes, nem azért, mert már nem akar aludni.
(Pár percig nyűglődik, forgolódik, ma például hallottam, hogy dumál, és olyan furcsának hallottam a hangját, bementem, hát állt a kiságyban a hálózsákban, kapaszkodott, kis hülye cumijával a szájában az ajtó felé nézelődött. Nem bírtam röhögés nélkül. De lefektettem, fejsimi, és mondtam neki, hogy alvás van! Pár perc múlva el is aludt. Még most is húzza a lóbőrt.)
2/4 anonim válasza:
Előző: jó neked, hogy visszaalszik! Nálunk attól függ, milyen kedvük van, mennyire álmosak még, vagy mitől ébredtek fel. Mert nem mindig éhesek, van mikor rosszat álmodhattak, vagy nem tudom. akkor sose alszanak vissza. Nálunk télen volt az 5 órási kelés, most a 6 fél 7 az átlag. De én azt vettem észre, ha este húzom éskésőbb fektetem le, egyáltalán nem tesz jót a reggeli alvásnak, inkább ha korábban vagyis amikor már fáradt és álmos akkor teszem le őket,akkor tovább is alszanak, jobbat,mélyebben és kipihentebbek lesznek reggel. Sokat nem tudsz tenni, próbáld ki, amit az első válaszoló írt.
3/4 anonim válasza:
Nekem 6 hónapos a fiam, és mostanság Ő is korán kel. Vagyis már húzódik későbbre az időpont, de korábban, mint eddig, pedig nagyon álmos este, mikor lerkom, mert nappal nem nagyon hajlandó aludni 1 hete. Szóval szerintem sem ettől függ. Volt olyan időszak, mikor 10 körül kelt, rá 1-2 hétre, meg 4 körül. Szerintem ez az időjárásnak is köszönhető.
4/4 anonim válasza:
Én is próbáltam már, hogy később rakom le, de én is azt figyeltem meg, hogy nem ettől függ, hogy reggel meddig alszik. Az én kisfiam egy éves, de az a gyakoribb, hogy felkel 5 körül, aztán visszaalszik a rongyi és cumi segítségével még fél órára, aztán a férjem áthozza hozzám, és összebújunk még fél hétig, de ennél tovább nem marad nyugton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!