Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tudnék csinálni, hogy ne...

Mit tudnék csinálni, hogy ne keljen fel ilyen korán 4 orakor kel, eszik és vissza sem alszik, csak néha?

Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 06:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Bocsi hogy nem a kérdésre válaszolok,de én is ebben a cipőben járok és nagyon kiváncsi vagyok a válaszokra.Nekem is minden reggel 4-5 körül kel eszik aztán vissza alvás az nuku.Látom rajta hogy tiszta álmos de nem alszik vissza.Nekem 6 hetes a babám de azt el kell hogy mondjam a 8 éves fiam is mindig korán kelő volt és a mai napig is ha van iskola ha nincs ő 6-kor fent van.Volt amikor 5-kor rá kellett szólnom hogy aludjon még mert akkor nagyon fáradt lesz egész nap.Neked mennyi idős a babád?
2010. jún. 5. 06:56
 2/7 anonim ***** válasza:
nálam ugyan ez volt a helyzet,amíg valaki tanácsolta hogy etessem fekve a babám.Most már nem veszem ki a kiságyból etetni,hanem benn hagyom és úgy kapja az üveget,csak ennyi időre veszem ki amíg böfizik,így nem lesz annyira éber.És igaz is,azóta minden nap vissza alszik fél 8-fél 9 ig,van hogy akár 9-ig is.Ja és sötét van a szobában hogy ne tudja a képeket nézegetni a falon
2010. jún. 5. 07:40
 3/7 A kérdező kommentje:
7 honapos
2010. jún. 5. 08:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Este mikor fekteted le? Napközben mennyit alszik? Lehet, hogy hajnalra teljesen kipiheni magát, ezért nem alszik vissza.
2010. jún. 5. 08:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem 4 hós a babám. Mi is 5kor keltünk, aztán rájöttem, hogy ha cumit adok neki, akkor még húzza egy ideig. Most már 5.40nél tartunk kelés ügyben. Viszont 9től Ő újra dúrmol, én meg este hullaként zuhanok az ágyba. Ő 8-9 között alszik el este.
2010. jún. 5. 09:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Nálunk csak az vált be, hogy magam mellé teszem ilyenkor az ágyba, és átölelem.Húzzuk is simán a lóbőrt még fél 8-8-ig:)

Lassan szoktatom le róla.Már meg lehet vele csinálni, hogy visszateszem az ágyába, és fél 7-ig alszik még.

2010. jún. 5. 10:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálnuk is ez volt, addig amíg ki nem nőtte. 7 hónapos kora körül kezdődött, kb. 2 hónapig tartott, aztán magát átállt először a 6 órás kelésre, majd a fél 7-re. Én nem tudtam semmilyen praktikát kitalálni rá, fárasztó volt nagyon, de elmúlik.
2010. jún. 5. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!